06 Noiembrie

0
51

” O alta parte a cazut în pamînt bun : a dat roada, care se înalta si crestea ; si a adus : una treizeci , alta saizeci, si alta o suta .” Marcu 4:8

Samînta ce a cazut într-un pamînt bun asa cum a aratat Domnul Isus , îi reprezinta pe cei ce aud cuvîntul, îl primesc si îl pastreaza în inima lor. Aici încolteste , creste si aduce roada ! Într-un anume caz în proportie de 30% în altul de 60% iar în altul de 100%.

Dupa exemplul folosit de Domnul Isus în aceasta pilda, orice fermier dupa ce a pregatit bine terenul se asteapta sa aiba acelasi procent de recolta , indiferent de cultura pe care o cultiva .

Chiar daca o parte din samînta se pierde la semanat, Dumnezeu poate sa ne dea o recolta bogata numai daca terenul este pregatit. Cum este terenul inimii tale ? Lasa-l pe El sa-ti desteleneasca inima si sa- o faca un pamînt bun pentru ca roada spirituala din viata ta sa fie de 100%.

Rug. Doamne Dumnezeule; schimba ““mi inima pentru ca si viata mea sa fie plina de roada spirituala a Duhului Sfînt. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.