06 Iulie

0
34

“Fiindcă am primit dar o împărăție, care nu se poate clătina, să ne arătăm mulțumitori, și să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie și cu frică; fiindcă Dumnezeul nostru este “un foc mistuitor”. Evrei 12:28-29

Traind o viata de asteptare si multumire reprezinta cele doua cai pe care le-am mentionat pîna acum, prin care, cei credinciosi ar trebui sa-si dovedeasca nadejdea pe care o au pentru vesnicie.

A treia cale prin care cei credinciosi îsi dovedesc aceasta nadejde ar trebui sa fie seriozitatea si sobrietatea în gîndire. Versetele biblice de astazi ne anunta o vreme a judecatii lui Dumnezeu, descoperindu-ne ca Dumnezeul nostru este un foc mistuitor.

Faptul ca Dumnezeu va judeca lumea, ar trebui sa ne puna pe gînduri si sa ne conduca la o mai mare seriozitate. Asta nu înseamna ca de acum înainte n-ar mai trebui sa ne bucuram, ci ar trebui sa ne faca sa gîndim cu mai multaresponsabilitate, mai ales, stiind ca în fata judecatii care este atît de aproape, mai avem prieteni si membri ai familiei care înca nu sînt mîntuiti.

Domnul Isus, Cel care este întruparea dragostei, a vorbit despre Iad mai mult ca oricare alta persoana prezentata de Sfânta Scriptura. De fapt, 13% dintre cuvintele pe care El le-a rostit au facut referire la judecata sau la separarea fata de Dumnezeu.

Pentru ca judecata prin foc va fi un fapt real, n-ar trebui sa spiritualizam adevarul ce prezinta acest subiect. Fiind o problema mult prea importanta, nici n-ar trebui s-o diluam sau să negam adevarul cu privire la cer si iad.

Desi în lumea în care traim exista o mare confuzie cu privire la aceste subiecte, iar multe voci se pronunta astazi în contradictoriu cu privire la ceea ce se întîmpla atunci cînd murim, în aceasta zi as dori sa te provoc sa citesti si sa studiezi Biblia, pentru ca sa ajungi sa stii ceea ce sa crezi si de ce sa crezi aceste adevaruri.

Iar rugaciunea mea pentru tine este ca Dumnezeu sa te ajute sa-ti iubesti prietenii si membrii familiei tale care înca sînt nemîntuiti, în asa masura încît sa ai curajul sa le spui ceea ce a aratat Domnul Isus ca se va întîmpla cu cei ce îl vor respinge!

FIINDCA DUMNEZEU A RÎNDUIT O ZI A JUDECATII, FA DIN MARTURISIREA LUI HRISTOS O PRIORITATE A VIETII TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.