06 Februarie –

1
44

Darul lui Dumnezeu

– “Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru Darul lui nespus de mare!” 2 Corinteni 9.15 –

Doi tineri creștini și-au propus să caute în Biblie toate darurile lui Dumnezeu. Au găsit 530 daruri sau cadouri. Le-au notat pe o listă care avea trei coloane și lista era de doi metri lungime.

Orice cunoscător al Bibliei, dacă se întreabă care este cel mai mare și cel mai bun dar al lui Dumnezeu, se gândește în mod sigur la frumosul verset din Ioan 3.16: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” Prin ISUS HRISTOS, Darul cel mare al lui Dumnezeu, ne vin toate celelalte multe daruri și cadouri. Citim în Biblie că “pla­ta păcatului este moartea; dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru”.

Întrebările care se pun oricărui cititor sunt: Ai mulțu­mit vreodată din inimă lui Dumnezeu pentru acest Dar al Său nespus de mare? Ce înseamnă Darul lui Dumne­zeu pentru tine personal? Dacă primești cu mulțumire acest Dar, atunci arăți Celui care dăruiește că ai luat în în posesie Darul și îl privești ca proprietate a ta. Și toc­mai aceasta dorește Dumnezeu. Dacă primim Darul lui Dumnezeu, vom fi fericiți toată viața.

1 COMENTARIU

  1. Fie, ca fiecare din noi sa aprecieze la adevarata valoare darul nemeritat-Isus Cristos- pe care Dumnezeu la pus inaintea noastra !
    Cum ne simtim noi, cand copiii nostri nu apreciaza sau nu accepta darurile pe care le facem ? (uneori cu sacrificii !!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.