06 Februarie

0
35

“Suferă împreună cu mine, ca un bun ostaș al lui Hristos. Nici un ostaș nu se încurcă cu treburile vieții, dacă vrea să placă celui ce l-a scris la oaste.” 2 Tim.2:3-4

În aceasta zi as dori sa-ti pun o întrebare foarte simpla: te-ai înrolat voluntar în armata lui Hristos, sau te multumesti doar sa-i urmaresti pe altii cum lupta ?

Lucrand ca pastor, îmi dau seama ca pe campul de lupta spirituala este nevoie continua de noi recruti. Cu toate acestea asa de multi crestini se multumesc doar sa-i priveasca pe altii, în loc sa se angajeze în batalie !
Desi sunt multi pastori astazi care ocolesc acest subiect, lasa-ma sa-ti spun în mod direct ca a sta deoparte în timp ce ceilalti frati si surori ale tale lupta, este un pacat. Si este timpul sa-i spunem acestei stari de nepasare pe nume!

Prietene; ca si copil a lui Dumnezeu ai primit multe resurse si multe daruri, pe care folosindu-le sa aduci un progres pentru Împaratia lui Dumnezeu.

De aceia as dori sa te provoc în aceasta zi spunamdu-ti: “daca înca nu te-ai integrat între membrii din biserica ta, sau daca înca nu-L slujesti pe Domnul cu toate darurile si cu toate abilitatile tale, sari pe campul delupta si actioneaza ca un soldat a lui Hristos !

Angajeaza-te deplin în batalie !

TRAIESTE FIECARE ZI ANGAJANDU-TE DEPLIN ÎM BATALIA SPIRITUALA, ÎMPLININD COMENZILE MARELUI NOSTRU COMANDANT, ISUS HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.