05 Septembrie

1
37

“Domnul mi Se arată de departe: Te iubesc cu o iubire veșnică; de aceea îți păstrez bunătatea Mea!” Ier. 31:3

Sînt patru lucruri care definesc dragostea lui Dumnezeu, pe care as dori sa le împartasesc cu tine în aceasta zi:

În primul rînd as dori sa stii ca “Dumnezeu te iubeste”. Dragostea lui Dumnezeu pentru tine este atît de mare încît nimeni altcineva nu te mai poate iubi la fel.
În al doilea rînd, as dori sa stii ca “dragostea lui Dumnezeu este eternă!” Timpul nu o poate afecta, fiindca Dumnezeu ne iubeste la fel din vesnicie în vesnicie.

În al treilea rînd, “dragostea lui Dumnezeu este neconditionata!” Acest concept este mai greu de înteles, fiindca dragostea umana este conditionata. De cele mai multe ori dragostea umana este influentata de modul în caregîndim despre o persoana sau felul în care aceasta persoana raspunde dragostei noastre. Fiindca dragostea lui Dumnezeu este neconditionata, nimic din ceea ce faci sau ceea ce nu faci, nu o poate afecta.

În cele din urma, “dragostea lui Dumnezeu este incomensurabila!” Aceasta înseamna ca în ciuda pacatului tau si a pacatului meu, Dumnezeu ne-a iubit asa de mult încît L-a dat pe Fiul Sau sa moara pentru noi pe cruce.

Datorita acestui fapt, rugaciunea mea pntru tine în aceasta zi este ca Dumnezeu sa te ajute sa-ti aduci aminte ca Dumnezeu te iubeste, iar acest fapt sa te motiveze sa împartasesti dragostea Lui si celor din jurul tau.

DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU PENTRU TINE ESTE: ETERNA, NECONDITIONATA SI INCOMENSURABILA!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.