04 Iulie

0
34

“Cauta sa te înfatisezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrator care n-are de ce sa-i fie rusine, si care împarte drept Cuvîntul Adevarului “. 2Tim.2:15

Regizorul de teatru Arthur Hopkins, primea multe manuscrise ale pieselor care urma sa le puna în scena. Înainte de a citi orice schita însa , elîntreba totdeauna pe scriitor : ” care este actul al II-lea “? . El punea acesta întrebaredeoarece a descoperit ca multi scriitori aveau un prim act descris si prezentat foarte bine, dar drama , sau piesa compusa ,suferea mult spre final , în actul al doilea.

În viata însa,  este si un al doilea act, care trebuie sa fie la fel de valoros ca cel dintîi !
Cum este pentru timne actul al doilea ? Acesta este testul masurii dedicarii vietii tale. Cînd entuziasmul paleste, cînd pasiunea se raceste, cînd numarul scade, poti sa-ti pastrezi aceiasi intensitate ? Acesta este semnul ce defineste un capitan de echipa !

Campionul Olimpic Jesse Owens, a afirmat: ” În viata fiecarui atlet si-a fiecarei fiinte umane, exista instinctul de-a încetini , de-a renunta, sau de-a împlini mai putin decît ceea ce poti mai bine. Exista instinctul de-a cîstiga datorita norocului, sau datorita faptului ca ceilalti concurenti nu vor evolua la capacitatea maxima. În loc sa evoluezi la limita maxima a potentialului, sau depasindu-l chiar,astepti ca victoria sa-ti fie atribuita printr-un concurs de împrejurari favorabile.

Felul cum tratezi aceste sentimente negative, care pot sa te doboare dinlauntru, va face diferenta între un învins sau un învingator !
Pentru ca suntem angajati în aceasta cursaa vietii, marea întrebare este nu cum începem cicum o vom sfîrsi ?

Rug. Doamne Isuse; pentru ca sa pot fi un învingator, ajuta-masa dau întotdeauna ce este mai bun .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.