05 Octombrie

0
47

“Dar cine are bogatiile lumii acesteia, si vede pe fratele sau în nevoie, siîsi închide inima fata de el, cum ramâne în el dragostea de Dumnezeu?  Copilasilor, sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cuadevarul.” I Ioan 3:17-18

În timp ce vorbea unui grup de credinciosi, evanghelistul si sociologul TonyCampolo i-a întrebat: “Este pacat sa ne cumparam un autoturism BMW, nou-nout?”

Pentru ca raspunsul întârzia, acesta a continuat cu o noua întrebare:”Daca Domnul Isus ar fi avut 40.000 de dolari; ce credeti ca ar fi facutcu ei? Si-ar fi cumparat un BMW, sau i-ar fi folosit pentru a-i hrani siadaposti pe saraci?

Acestea sunt întrebari la care nici n-am vrea sa ne gândim, si mai ales sadam un raspuns; nu-i asa?

Desi nimeni dintre cei ce au participatla acea întalnire n-a dat un raspuns imediat, când a ajuns acasa, o doamna din multime,  n-a putut sa doarma. De aceea în dimineata urmatoare a scris imediat pentru misiunea lui Tony Campolo, un cecce continea aceeasi suma de bani pe care ea ocheltuise pentru a-si cumpara rochii.

Cu suma donata, misiunea lui Tony Champolo a construit trei case pentru saracii din Malaezia.

Atunci cand suntem concentrati asupra a ceea ce ne dorim,  de multe ori uitam ceea ce DomnulIsus ne-a încredintat sa facem. E usor sa avem în atentie doar slujba pecare o împlinim,  familia noastra, sau propriile nevoi. Darsiastazisunt flamânzi care trebuie sa fie hraniti, saraci care trebuie sa fieîmbracati, si oameni ai strazii care n-au unde sa doarma.

Pentru împlinirea acestor nevoi, Domnul îti spune si tie: Petru, Ioan,  Marie, George “¦,” îmbraca mieluseii Mei; hraneste oitele Mele siadaposteste Oile Mele!”

Esti gata în aceasta zi sa împlinesti aceasta porunca?

ÎMBRACĂ PE CEI GOI, HRĂNEȘTE PE CEI SĂRACI ȘI ADĂPPSTEȘTE PE CEI FĂRĂ LOCUINțĂ ȘI DUMNEZEU TE VA RĂSPLĂTI CU BINECUVÂNTĂRI LA CARE NICI NU TE-AI GÂNDIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.