05 Noiembrie

0
51

“El a raspuns: “Ti-am auzit glasul în gradina; si mi-a fost frica, pentru ca eram gol, si m-am ascuns.” Geneza 3:10

Probabil ca unul dintre cele mai devastatoare efecte ale pacatului este acela ca ne desparte de Dumnezeu si de ceilalti oameni. De fapt, lucrul de care Satan se bucura cel mai mult este acela ca reuseste sa ne desparta de mila lui Dumnezeu.

Una dintre modalitatile pe care le foloseste la realizarea acestui lucru este sa te faca sa îti fie frica sa stai în fata lui Dumnezeu. Da, noi trebuie sa venim în fata lui Dumnezeu cu reverenta si teama, însa nu în felul în care insinueaza Satan.

La începutul cartii Proverbelor ni se spune ca frica de Domnul este începutul întelepciunii. Aceasta este frica la care ma refer în aceste rînduri.

Ceea ce încearca Satan sa ne spuna este ca noi trebuie sa ne temem de Dumnezeu si ca trebui sa ne ascundem de fata Lui, asa cum au facut Adam si Eva.

Satan încearca sa ne pacaleasca, aducînd în inimile noastre, una care sa ne desparta de Dumnezeu. Însa, ascultîndu-l, vom ajunge într-o stare care nu este dupa voia Domnului, pentru ca vom ajunge sa fugim de protectia si dragostea pe care El ni le ofera si vom deveni vulnerabili în fata atacurilor celui rau.

Te-ai gîndit vreodata ca este practic imposibil sa te ascunzi de Dumnezeu? Daca te gîndesti bine, nu ai motive sa fugi de El. Te vede oriunde te-ai afla, dar mult mai important, El îti cunoaste si inima.

Asadar, daca încerci sa te ascunzi de maretia Lui nu vei ajunge în niciun loc în care El sa nu te poata vedea.

De aceea te încurajez astazi sa fugi spre Dumnezeu si spre protectia si dragostea pe care El ti le ofera neconditionat. El este cel care te cunoaste si te iubeste. Teme-te de Domnul, dar sa nu-ti fie niciodata frica de El.

ÎNVATA SA AI O TEAMA REVERENTIALA FATA DE DUMNEZEU, DAR SA NU-TI FIE FRICA NICIODATA DE EL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.