05 Martie

0
28

“În sârguință, fiți fără preget. Fiți plini de râvnă cu duhul. Slujiți Domnului. Bucurați-vă în nădejde. Fiți răbdători în necaz. Stăruiți în rugăciune.” Rom.12:11-12

Un creștin autentic nu zăbovește niciodată atunci când este chemat în slujire pentru Domnul Isus Hristos, iar atunci când este vorba de interesul Împărăției lui Dumnezeu, acesta este totdeauna în frunte.

Cred că atunci când este vorba de slujiri spirituale, cei credincioși ar trebui să fie conduși de un sens al urgenței, un sentiment de intensitate și de mare pasiune.

De aceea, atunci când sunt chemați să-I slujească Domnului Isus, în viața celor credincioși n-ar trebui să existe nicio formă de trândăvie sau o stare de căldicel.

Descoperim această stare de urgență în a împlini ceea ce trebuie să facem și prin îndemnul înțeleptului Solomon, care ne spune:” Tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuința morților, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici știință, nici înțelepciune!” Ecl.9:10

Același îndemn ni-l adresează și apostolul Pavel prin cuvintele:”Răscumpărați vremea, căci zilele sunt rele.”Ef.5:16

Prieteni, este timpul ca în aceste zile rele să ne să ne dublăm, sau chiar să ne triplăm eforturile noastre pentru a împlini astfel de slujiri. Dar nu eforturile ce privesc capacitățile noastre umane le am în vedere, ci eforturile care privesc abilitățile spirituale cu care suntem înzestrați și împuterniciți de Duhul lui Dumnezeu, pentru a lucra cu mai multă dăruire pentru a ne împlini slujba care ne-a fost încredințată de Domnul Isus.

Ești un astfel de lucrător? Lucrezi cu dăruire și hărnicie pentru a împlini tot ceea ce ți s-a încredințat ?

Nu te număra printre acei creștini care ruginesc stând într-un loc fără să facă nimic, ci printre acei care trudesc din greu și ostenesc pentru a-L sluji pe Domnul Isus.

FII GATA SĂ ÎL SLUJEȘTI PE DUMNEZEU CU TOATĂ PUTEREA TA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.