05 Mai

2
34

” Lumina este semanata pentru cel neprihanit, si bucuria pentru cel cu inima curata. Neprihanitilor, buurati-va în Domnul, si mariti prin laudele voastre sfintenia Lui!” Ps.97:11-12.

Desi Bob Lessnou a crescut într-o familie crestina, la vârsta adolescentei a fost atras de placerile lumii. Alunecând din pacat în alt pacat, el a întors spatele lui Dumnezeu si n-a mai mers la Biserica.

Într-o zi însa, a mers sa serveasca masa într-un mare restaurant dinntr-un oras învecinat. În timp ce s-a asezat la o masa dintr-un colt al restaurantului, Bob a privit în jur sa se asigure ca nu este nimeni care sa-l cunoasca.

Dupa ce si-a comandat tot ceea ce si-a dorit pentru prânz si multa bautura, în timp ce servea masa, a simtit ca cineva îl atinge pe umar.

Când s-a întors a vazut în spatele sau un barbat îmbracat foarte elegant pe care nu-l cunostea. În acele momente, strainul l-a privit pe Bob în ochi si i-a zis:”as vrea sa te vad în Biserica!”

Dupa ce-a auzit spusele strainului, Bob care ramasesera fara cuvinte a început sa se întrebe:” De ce tocmai eu ?” Stia ca în acea vreme nu mai fusese de mult la Biserica ºi ca facuse multe rele, dar nu întelegea cum din multimea oamenilor din restaurant, acel barbat venise tocmai la el!”

Pentru început a crezut ca omul care îi vorbise era interesat sa-l invite la biserica sa, de aceia a încercat sa se scuze spunându-i ca nu locuieste în acel oras.

“Eu nu ti-am spus la ce biserica sa mergi; i-a raspuns atunci barbatul. Ci ca as dori sa te vad în Biserica !”

Si mai surprins de cuvintele acelui necunoscut, Bob a încercat sa descopere de la care masa acesta se ridicase ca sa vina spre el. Când însa s-a întors ca sa se uite cu mai mare atentie, a observat ca barbatul plecase! Desi l-a cautat cu privirea prin tot restaurantul, nu l-a mai vazut.

Surprins de cele petrecute, când a ajuns acasa, a povestit celor din familie tot ceea ce i se întâmplase si întelegând ca acesta a fost un mesaj primit direct de la Dumnezeu, din acea zi, Bob n-a mai parasit Biserica!

Pentru ca stiu ca Dumnezeu asteapta ca si tu sa fii în Biserica, întrebarea mea pentru tine din aceasta zi, este: “ai luat aminte la felul în care Dumnezeu ti-a vorbit ?”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca mi-ai vorbit înca odata. Ajuta-ma sa iau în serios ceea ce-mi spui si sa merg la Biserica. Amin2 COMENTARII

  1. Frumos.Mi-a placut in mod deosebit =Rugaciunea=Cind citesti o asa rugaciune nu se poate sa nu se inmoaie inima.Cauta DOAMNE la inima fiecaruia,caci toti suntem produsul miinilor TALE.AMIN

  2. E minunat cum Dumnezeu lucreaza prin trimisi Lui,as vrea ca asa ceva sa se intample la fiecare om,dar sa stitzi ca foarte putzini urmeaza sfatul si chemarea la biserica,numai cei care cunosc Glasul Lui Dumnezeu si sunt oile Lui il vor urma,Dumnezeu sa lucreze la inimile celor care mai sunt ratacitzi in lumea desertaciuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.