05 Iunie.

0
9

” Drept raspuns, împaratul le va zice: ” Adevarat va spun ca , oridecîte ori ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neînsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut ” Mat. 25:40

Noi suntem mîinile prin care Dumnezeu lucreaza, picioarele care îl duc pe El la cei bolnavi , si vasele prin care Dumnezeu împlineste nevoile celor din jur.
Lacrimile din ochii celor ce plîng vor fi sterse, foamea ce-o traiesc cei ce n-au ce mînca va fi alinata iar singuratatea celor ce n.-au pe nimeni va fi alungata, pentru ca noi le slujim fiind reprezentanti ai Domnului Isus. Fiul lui Dumnezeu care raspunde oricarei nevoi , se exprima prin noi.

Stiu ca nu toti cei care se numesc crestini sunt gata pentru aceasta slujire. Redînd aceasta situatie un autor necunoscut i-a prezentat pe unii dintre acestia spunînd :

–Am fost flamînd si mi-ai vorbit de bogatia cerului.
–Am fost în temnita si te-ai rugat pentru eliberarea mea.
–Am fost gol si mi-ai spus care sunt hainele ce mi s-ar potrivi.
–Am fost bolnav si mi-ai recomandat un medic.
–Am fost fara adapost si mi-ai predicat de ocrotirea lui Dumnezeu.
–Am fost singur si mi-ai spus sa-mi caut un prieten.

Arati a fi un om spiritual; dar cu toate acestea eu sunt flamînd, fara haine si adapost, singur, în suferinta si fara sa-L am pe Hristos în viata mea.

Aceste cuvinte ranesc, nu-i asa ? Ele ranesc pentru ca exprima atitudinea fariseica a multora dintre noi. De aceea slujindu-L pe Dumnezeu si slujindu-ne unii pe altii , putem lucra împreuna pentru o reala scimbare si împlinirea multor nevoi.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma pun la dispozitia Ta cu tot ce sunt, pentru ca si prin viata si slujirea mea , Tu sa lucrezi împlinind nevoile altora. Amin

05 Iunie.
Da o nota acestui articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here