05 Iulie

0
45

“Toate cararile Domnului sînt îndurare si credinciosie , pentru cei ce pazesc legamîntul si poruncile Lui.” Ps.25:10

Într-o zi decisiva a celui de-al doilea Razboi Mondial, colonelul Jimmy Steward a privit pe fereatra cortului sau de campanie spre Canalul Englezesc si spre continentul care se întrezarea dincolo de ape. A doua zi avea sa conduca un escadron de bombardiere B 24 în declansarea unui atac periculos împotriva Germaniei.

Stia ca unele dintre avioanele sale nu aveau sa se mai întoarca la baza, iar unii dintre piloti aveau sa fie omorîti sau capturati ca prizionieri de razboi. Acest gînd l-a înfricosat. De aceea a tras perdeaua de camuflaj si-a aprins o luminita. Apoi a scos din buzunarul uniformei o foaie de hîrtie frumos împaturita.

Aceasta era o scrisoare trimisa de tatal sau, un veteran al primului razboi mondial, care datorita faptului ca a fost desfacuta si citita de multe ori, era gata sa se rupa. Prin aceasta scrisoare tatal sau i-a spus:” Fiule; în vreme de razboi toti sunt cuprinsi de frica “!Daca vei ajunge în vre-un astfel de moment, sa stii ca numai credinta în Dumnezeu îti poate aduce eliberarea. Apoi ca sa-l încurajeze a alaturat scrisorii si o copie a psalmului 91, adaugînd ca promisiunile din acest psalm , te vor întari în cele mai dificile clipe.

Înaite de atacul decisiv Steward a citit înca odata: ” Domnul este locul meu de scapare si cetatuia mea, Dumnezeul meu în care ma încred “. Aceste cuvinte i-au dat curaj sa zboare si sa înfrunte inamicul, stiindu-se în siguranta sub ocrotirea Celui Prea Înalt.

Nu-i asa ca sunt momente cînd si tie îti este teama ? Trebuie si în acele momente sa ramîi credincios si sa-ti împlinesti cu credinciosie slujba vestind Evanghelie, pentru ca Dumnezeu te ocroteste sub aripile Lui !

Rug. Doamne Dumnezeule ; elibereaza-ma de frica si da-mi mult curaj, pentru a te marturisi cu îndrazneala . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.