05 Februarie

1
36

” Ma înconjurasera legaturile mortii , si ma îngrozisera rîurile pieirii ; ma înfasurasera legaturile mormîntului, si ma prinsesera lanturile mortii. Dar în strîmtorarea mea am chemat pe Domnul , si am strigat catre Dmnezeul meu:din locasul Lui , El mi-a auzit glasul , si strigatul meu a ajuns pîna la El , pîna la urechile Lui .” Ps .18:4-6

Cred ca fiecare dintre noi am auzit despre Legile lui Murphy. Acestea sunt inspirate din cartea “Regulile casei” scrisa de Paul Dickson. Iata căteva exemple :

– Legea dormitorului : partenerul care sforaie cel mai tare, adoarme primul.
– Legea gradinaritului: cînd doresti sa îndepartezi buruienile dintr-o recolta , planta cea buna se smulge cel mai usor.
– Legea împachetatului: Cu cît un pachet este mai greu si trebuie dus mai departe, cu atît te manînca si ti se înroseste mai mult nasul.
– Legea codului de bare: aparatul care citeste pretul dupa codul de bare, nu va functiona niciodata la lucrul de care ti-este cel mai rusine sa-l cumperi
– Legea lucrurilor pierdute : Cea mai simpla cale de a gasi un lucru pierdut pe lînga casa, este sa cumperi un altul nou .

Aceste lucruri care sunt subliniate deseori ca o lege a vietii, nu sunt pure speculatii, curiozitati , sau fenomene întîmplatoare; ci sunt constatari practice, prin care Dumnezeu doreste sa ne învete o lectie prin experientele vietii. Dumnezeu ne vorbeste cînd într-un fel cînd într-altul, de aceea trebuie sa fim cu luare aminte todeauna .

Si crestinii trec uneori prin încercari grele. Însa în aceste momente ,trebuie sa învatam sa ne încredem mai mult în Dumnezeu, decît în noi însine .

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca în ziua necazului nu ma lasi singur si ajutorul Tau nu lipseste niciodata în nevoie. Amin

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se gasesc nicaieri curiozitati din biblie cum ar fi stiati ca Melhideseca trait…..ani? Sau ceva de genul acesta. Si daca exista puteti da de stire?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.