05 Aprilie Întrebari vitale

0
43

“Unde esti?” Geneza 3.9
“Ce ai facut?” Geneza 4.10
“Crezi tu în Fiul lui Dumnezeu?” Ioan 9.35

Multi oameni gasesc nepotrivit si indiscret când sunt întrebati: “Aveti pace cu Dumnezeu? Sunteti pregatiti sa-L întâlniti?” Ei nu se supara pentru ca sunt prea politicosi; dar îl lasa pe cel care întreaba sa înteleaga ca nu pretuiesc acest gen de discutie.
Un domnitor, când a fost odata bolnav, a chemat un medic renumit. Acesta a întrebat imediat de simptomele bolii sale, de apetitul pacientului, despre somn, despre digestie, pe scurt a pus o multime de întrebari. Acest “interogatoriu” nu i-a convenit domnitorului si a spus: “Nu-mi plac întrebarile multe.” Medicul s-a ridicat si s-a îndreptat spre usa. Înainte de a parasi camera, s-a întors înca o data spre domnitor si a spus politicos: “Excelenta, daca o sa mai fiti odata bolnav, va recomand sa chemati un veterinar; acela nu pune întrebari pacientilor lui.”
Poate va merge asemanator. Nu doriti întrebari care sa atinga constiinta. Nu suferiti de o boala grava, care se numeste pacat? Lasati-va cercetati de Cuvântul lui Dumnezeu pentru a fi vindecati. Acest Cuvânt va pune întrebari care nu va plac. Stati linistiti si raspundeti la aceste întrebari în fata lui Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.