05 Aprilie – CUM SA Al PACE IN INIMA

0
43

“Sufletul îmi este liniștit și potolit” (Psalmul 131:2)

CUM SA Al PACE IN INIMA

Unul din cei mai mari factori care induc stresul în zilele noastre este zgomotul. Noi trăim într-o lume zgomotoasă. Pentru a te bucura de o atmosferă mai plină de pace ““ trebuie să o creezi! Așa că găsește un loc în care să nu fii întrerupt și învață să te bucuri de liniște pentru o vreme. Dacă ești o persoană cu multă energie, presată de timp, orientată spre rezultate și ai prea multe de făcut, iar timpul nu-ți ajunge, vei descoperi că nu este ușor. Și înainte să crezi că: “Nu este ceva foarte spiri­tual”, stai și gândește-te puțin la aceste patru versete:

1) “Lucrarea neprihănirii va fi pacea, roadă neprihănirii: odihna și liniștea pe vecie” (Isaia 32:17);

2) “Mai bine o mână plină de odihnă, decât amândoi pumnii plini de trudă și goană după vânt” (Eclesiastul 4:6);

3) “Să căutați să trăiți liniștiți, să vă vedeți de treburi” (1 Tesaloniceni 4:11);

4) “Opriți-vă, și să știți că Eu sunt Dumnezeu” (Psalmul 46:10). Este cu neputință să ai o viață zgo­motoasă și să te aștepți să umbli în pace.

Domnul Isus Și-a făcut timp să aibă pace și să stea singur. Nimeni nu a avut un scop mai înalt și nici solicitări mai multe decât El. Totuși, Biblia spune că El “se ducea în locuri pustii, și Se ruga” (Luca 5:16). Dacă Domnul Isus a avut nevoie de stilul acesta de viață, cu certitudine că și tu ai nevoie. Pentru a-ți reface trupul, mintea și spiritul este esențial să petreci timp în liniște cu Dumnezeu. Adevărul este că ai nevoie de lucrul acesta în mod regulat, așa că perseverează și nu lăsa pe nimeni să ți-l ia. Stabilește-ți programul în jurul lui Dumnezeu ““ nu-L include pe Dumnezeu în funcție de programul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.