04 Decembrie

0
41

” Casatoria sa fie tinuta în toata cinstea , si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari ” Evrei 13:4

O gingasa voce feminina a rasunat la telefonul unei companii de asigurari întrebînd : ” Aceasta companie face asigurari “? Da mama ! a raspuns secretara ; cu ce va pot ajuta ?
Doamna care a sunat a continuat : ” as dori sa vorbesc cu cineva pentru a-mi asigura fidelitatea sotului meu ” ! Nu facem acest tip de asigurare a continuat secretara ; si nici o alta companie de asigurari nu va poate ajuta pentru acest tip de asigurare !

Exista însa cineva care poate sa ne asigure de fidelitatea partenerului atunci cînd El are în stapînire inimile celor doi soti . Acesta este Hristos ! Fideliteatea este întarita , atunci cînd ambii parteneri sunt predati unul altuia , avînd convingerea ca familia si casatoria este pentru todeauna.

Este oare casnicie în cer ? Nu ; dar poate fi cerul în casnicie, atunci cînd exista dragoste, respect si predare totala a celor doi soti în curatie si adevar,pîna la capatul vietii .!

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru familia mea. Te rog sa ma ajuti sa pastrez todeauna în caminul meu , o atmosfera de cer . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.