04 Octombrie

0
36

” Duceti-va în toata lumea, si propovaduiti Evanghelia , la orice faptura ” Marcu 16:15

Multi dintre noi am avut în viata, experienta unor furtuni napraznice : dificultati, încercari, suferinte sau pierderi. De multe ori am fost ca acel fermier care a avut o singura oaie, care a dat nastere la doi mieluti. Cînd unul dintre ei a murit , fermierul a afirmat : ” mai degraba cu un singur miel gras, decît cu doi slabi “! Dar nu mult dupa aceea si celalat miel a murit. Atunci fermierul a afirmat : “Pai; toate lucrurile sunt spre bine; sarmana oaie n-are sa mai fie necajita de ei ! N-are sa mai fie muncita atunci cînd acestia aveau sa suga !

O saptamîna mai tîrziu a murit si oaia ! Fermierul a ramas tot filozaf, spunînd : “Toate-s spre bine ; cît de ocupat as fi fost daca ar fi trait si oaia si mieii “!

Modul în care lucreaza Dumnezeu nu trebuie sa ne faca indiferenti ! Trebuie sa învatam din ceea ce ni se întîmpla si apoi sa ne încredem în felul în care Dumnezeu , ne va purta de grija. Dumnezeu este în control , de aceea trebuie sa împlinim poruncile Lui, asteptînd ajutorul care va veni la vremea potrivita !

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca-mi porti de grija mie si întregei creatii .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.