04 Martie

0
52

“Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău, și lipiți-vă tare de bine.
Iubiți-vă unii pe alții cu o dragoste frățească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.” Rom.12:9-10

Cea mai mare nevoie a Bisericii Domnului Isus de astăzi este autenticitatea. În Biserica zilelor noastre este nevoie de tot mai mulți creștini care să trăiască împlinind în mod practic învățăturile Domnului Isus, umblând ca adevărați sfinți în mijlocul acestei lumi.

În ciuda criticilor și a scepticismului cu care este privită în zilele noastre Biserica, este vremea când lumea ar trebui să vadă credincioși care sunt dedicați deplin lui Hristos și care umblă în adevăr, ascultare, integritate și onestitate!

Înversetele menționate mai sus, apostolul Pavel ne arată cum putem fi creștini autentici.  Adevărul pe care el îl menționează, arată căsemnulautenticității este o dragoste sinceră.

Prin unul dintre înțelesurile a ceea ce înseamnă a-ți purta crucea în fiecare zi, întelegem că acest lucru înseamnă a dovedi zilnic acest fel de dragoste. Dacă dorim cu adevărat să fim creștini practicanți, atunci trebuie să fim gata să împlinim cu sinceritate și onestitate slujba dragostei.

Datorită acestui fapt, lasă-mă să te întreb în această zi: Care este măsura dragostei tale, șice fel de dragoste arăți altora? Este dragostea ta: adevărată, statornică, sensibilă și serioasă? Modul în care îți manifești dragostea arată altora că ești un urmaș a lui Hristos?

Pentru a da un răspuns pozitiv la toate aceste întrebări, mă rog ca în această zi viața ta să fie o împlinire a Cuvântului Domnului Isus vestit de apostolul Ioan, care spune: “Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții!”

FII GATA SĂ IUBEȘTI AVÂND O DRAGOSTE ADEVARATĂ, STATORNICĂ, SENSIBILĂ ȘI SERIOASĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.