04 Mai

0
51

“Tobia, Amonitul, era lîngă el, și a zis: “Să zidească numai! Dacă se va sui o vulpe, le va dărîma zidul lor de piatră.” Neemia 4:3

Nu-i așa că sînt oameni care găsesc greșeli în orice lucrare? Cred că fiecare dintre noi cunoaștem pe cineva care este un adevărat căutător de greșeli, o persoană care trăiește o mare plăcere atunci cînd descoperă anumite probleme în fiecare lucru care o înconjoară.

Atunci cînd a început restaurarea zidurilor Ierusalimului, Neemia s-a confruntat deseori cu acest tip de oameni. De fapt, unii dintre acești căutători de greșeli erau chiar din mijlocul poporului său.

Așa cum ne arată și versetul biblic de astăzi, acești căutători de greșeli au subestimat lucrarea ce era împlinită și au rîs de cei ce lucrau, spunînd că și o vulpe poate să dărîme zidul pe care ei îl înălțau. Iar sarcasmul, cinismul și criticismul pot provoca mari înfrîngeri.

Se poate să știi pe cineva care te critică, chiar și în acest moment: această persoană spune despre tine lucruri care te rănesc și îți ruinează viața.

Dacă ești în această situație, aș dori să te încurajez și să te îndemn să nu-i asculți pe căutătorii de greșeli și pe toți cei ce sînt o voce negativă în jurul tău. Dacă vei continua să-i asculți, aceștia te vor conduce spre descurajare și înfrîngere.

De aceea, atunci cînd îți ies în cale comentariile negative, te încurajez ca în loc să te oprești ca să le asculți, să meditezi la Cuvîntul lui Dumnezeu.

Indiferent de starea în care te găsești, caută azi un timp și citește Psalmul 37. Acest pasaj biblic care a fost pentru mine o sursă de încurajare în multe situații grele ale vieții, cred că te va ajuta și pe tine să cîștigi biruința în fața căutătorilor de greșeli din viața ta.

IA UN ANGAJAMET FERM ÎN ACEASTĂ ZI: CĂ NU-I VEI MAI ASCULTA PE CĂUTĂTORII DE GREȘELI DIN VIAțA TA ȘI ÎțI VEI AțINTI PRIVIRILE SPRE PROMISIUNILE LUI DUMNEZEU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.