04 Iunie-NU FI UN INSTIGATOR!

0
51

“Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!” (Matei 5:9)

Încearcă să-ți imaginezi următoarele două scene.

Prima: Hristos îți ia partea în cer și are rolul de Mijlocitor al tău înaintea lui Dumnezeu. “Dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor pe Isus Hristos” (1 Ioan 2:1).

A doua: Tu, aici pe pământ, acuzi pe cineva. Biblia îl numește pe Satana “pârâșul fraților noștri, care zi și noaptea îi pâra înaintea Dumnezeului nostru” (Apocalipsa 12:10). De care parte ești tu?

Poate spui: “dar am auzit din sursă sigură”. Te-ai gândit vreodată că nu ești legat la sursa corectă? Domnul Isus a spus: “Eu sunt Vița, voi sunteți mlădițele. Cine rămâne în Mine, și în cine rămân Eu, aduce multă roadă” (Ioan 15:5). Roada la care s-a referit Domnul Isus aici este roada “cea bună”. El a spus: “ferice de cei împăciuitori”. Și care este opusul împăciuitorului? Instigatorul! El e deseori cel tulburat înlăuntrul său, are probleme nerezolvate , e mereu nervos, este nemulțumit și a trecut prin viață provocând mereu agitație în jurul lui.Când găsește o lucraere, el caută un fir ca s-o poată destrăma. Unii o fac în mod voit, alții fără să-și dea seama.

Ca să fii o persoană împăciuitoare, trebuie să stingi conflictele din fașă. Trebuie să îndrepți conversația într-o altă direcție. Și dacă e nevoie, vorbește cu persoana care agită lucrurile. În cel mai bun caz, o vei ajuta să se schimbe. Dar în orice caz, se va gândi de două ori la ceea ce dorește să-ți spună

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.