04 Iunie – Dragostea lui Dumnezeu

0
76


“Dragostea lui Dumnezeu față de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu”¦
” 1 loan 4.9

Duminica trecută am văzut lucrarea lui Dumnezeu în lumină. Dumnezeu este lumină și dragoste. Unde putem vedea mai bine dragostea lui Dumnezeu decât la cruce? Dumnezeu L-a trimis pe Unicul Său Fiu pe acest pământ, ca să moară în locul păcătoșilor.
Lumina soarelui este întotdeauna aceeași, dar la amiază strălucește cel mai tare. Crucea a fost amiaza dragostei veșnice a lui Dumnezeu, strălucirea cea mai luminoasă a îndurării veșnice. Deja mai înainte au exis­tat descoperiri slăvite ale acestei dragoste, dar aceste descoperiri au fost ca lumina dimineții, care străluceș­te tot mai luminos până la desăvârșire, iar această de­săvârșire o vedem la cruce, când pe tot pământul a fost întuneric.
La cruce au fost descoperite într-un mod desăvârșit dreptatea lui Dumnezeu, maiestatea, adevărul și dra­gostea Sa cu privire la păcătos. Deși dreptatea lui Dumnezeu trebuia să-l condamne pe fiecare păcătos, Dumnezeu poate totuși acum să lucreze conform dra­gostei Sale și să-l îndreptățească pe cel care crede în Fiul Său. Acesta este rezultatul slăvit al jertfei Domnu­lui Isus pe cruce, rezultatul proslăvirii lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.