04 Ianuarie

1
48

” O privire prietenoasa înveseleste inima, o veste buna întareste oasele.” Prov 15:30

Autoarea Nell Mohney , a povestit despre una dintre prietenile sale ce era o femeie foarte certareata . Modul de exprimare al acestei prietene, era agresiv si cu cuvinte jignitoare. Într-o zi însa cînd s-a întîlnit cu prietaena sa, aceasta i-a povestit ca Dumnezeu i-a schimbat viata si acum are o vorbire noua.

Cînd a fost întrebata despre experienta ei , aceasta a marturisit ca într-o zi fara ca ea sa stie, sotul ei a înregistrat-o pe o banda magnetica. Dupa o lunga si aprinsa conversatie, sotul ei a luat caseta pe care a înregistrat-o si-a pus-o într-un casetofon pentru ca ea sa o poata auzi.

În acele momente în care ea se asculta auzind tot ceea ce-a spus anterior, a început sa plînga în hohote. Dupa cîteva clipe de nedumerire si mîhnire profunda ,ea si-a întrebat sotul daca acestea sunt cu adevarat cuvintele ei. Nu-i venea sa creada ca ele suna asa de urît , pentru ca în clipele ei de furie nu mai avea timp sa se asculte.

Chiar în acele momente , ea si-a cerut iertare si i-a cerut lui Dumnezeu sa-i arate ce trebuie sa faca. Dupa o saptamîna , timp în care Dumnezeu a lucrat în viata acestei femei, ea a marturisit ca în acest timp de poacainta a fost profund cercetata de un articol al unei reviste crestine ce avea titlul : ” Lumina unei lumînari este mai de preferat decît întunericul !”

Si-a dat seama ca traise în întuneric de asa de multa vreme, de aceea a început sa citeasca si sa studieze toate versetele Bibliei care vorbeau despre lumina. În urma adevarurilor pe care le-a descoperit, viata ei a fost schimbata profund si în inima ei s-a aprins adevarata lumina ! Vei lasa ca lumina lui Hristos sa straluceasca si-n întunericul din viata ta ?

Rug. Dumnezeul Pacii ; lumineaza-mi si inima mea pentru ca prin vorbire si purtare si eu sa pot fi o lumina a lumii . Amin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.