04 Decembrie

0
38

” Când au vazut ei steaua, n-au mai putut de bucurie. Au intrat în casa, au vazut Pruncul cu Maria , mama Lui, s-au aruncat cu fata la pamânt, si I s-au închinat; apoi si-au deschis visteriile, si I-au adus daruri: aur, tamâie si smirna.” Matei 2:10-11

Aniversarea actului întruparii Domnului Isus, aduce o mare bucurie, ce poate fi experimentata în cele mai neobisnuite împrejurari.

Pastorul Don Aycok, a povestit una dintre aceste experiente, pe care a trait-o în copilarie. Tatal sau era petrolist, iar obligatiile de serviciu îl tineau multa vreme departe de casa. Din cauza problemelor ce le întâlnea, de multe ori tatal trebuia sa ramâna la servici chiar si în timpul sarbatorilor. Cu toate acestea, Don a marturisit ca într-un an, a trait cel mai frumos Craciun. Desi tatal sau a ramas la locul de munca ca sa pazeasca utilajele, în acel an, el si-a chemat sotia si cei doi copii, pentru a sarbatori Craciunul pe câmpul petrolier.

Pentru a raspunde invitatiei tatalui sau, Don a parasit orasul în care locuia si a mers împreuna cu mama si fratele sau într-un loc pustiu, unde tot ceea ce putea sa vada erau numai utilaje, schele si echipamente metalice.

Chiar daca ca n-a mai vazut artificiile si jocurile de lumini, iar înziua de Craciun au avut pentru masa numai uscaturi si pepsi, Don a marturisit ca în acel an a trait cele mai frumoase sarbatori . Când a fost întrebat ce a facut ca acel Craciun sa fie asa de deosebit, el a raspuns:”am petrecut tot timpul cu tata, si nimic altceva nu-mi putea oferi o bucurie mai mare!”

Pentru ca adevarata bucurie este cauzata de prezenta Domnului Isus, aceiasi împlinire o pot trai la sarbatori si toti cei credinciosi care cauta mai întâi partasia cu Tatal.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa petrec aceste sarbatori împreuna cu Tine, pentru ca sa pot avea o bucurie si-o împlinire deplina. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.