04 Aprilie

0
36

“Când am auzit aceste lucruri, am șezut jos, am plâns, și m-am jelit multe zile. Am postit și m-am rugat înaintea Dumnezeului cerurilor, și am zis: “Doamne, Dumnezeul cerurilor, Dumnezeule mare și înfricoșat, Tu care ții legământul Tău și ești plin de îndurare față de cei ce Te iubesc și păzesc poruncile Tale!

Să ia aminte urechea Ta și ochii să-ți fie deschiși: ascultă rugăciunea pe care ți-o face robul Tău acum, zi și noapte, pentru robii Tăi copiii lui Israel, mărturisind păcatele copiilor lui Israel, păcatele făcute de noi împotriva Ta; căci eu și casa tatălui meu am păcătuit.” Neemia 1:4-6

Numeroase articole și studii, atât creștine cât și laice, ne arată astăzi o tendință îngrijorătoare. În unul dintre acestea, binecunoscutul statistician al sondajelor electorale George Gallup Jr., a arătat că doar 10% dintre americani sunt creștini dedicați.

Ceea ce mă surprinde la această statistică este faptul că sunt mult mai mulți decât cei 10% dintre americani care atunci când sunt întrebați, pretind că sunt creștini și îl urmează pe Hristos.

De aceea, acest studiu ne arată că mulți dintre cei care pretind că îl urmează pe Hristos sunt la fel ca ceilalți oameni, având un comportament imoral, care îi face să ajungă pradă unor rătăciri religioase.

Dacă te numeri printre aceștia, aș vrea să te îndemn să faci din rugăciune un obicei al vieții tale, începând chiar de astăzi.

Neemia a avut o legătură vibrantă și profundă cu Dumnezeu, care s-a statornicit prin rugăciune. Chiar la începutul cărții care îi poartă numele, îl găsim pe Neemia stând zile în șir în rugăciune, datorită faptului că inima îi era îndurerată din pricina stării jalnice în care a ajuns Ierusalimul și țara sa natală.

Citind apoi întreg cuprinsul acestei cărți, putem vedea cu ușurință că ceea ce a făcut diferență în viața lui Neemia a fost rugăciunea. Fără o viață de rugăciune nu poți să stai deoparte de lume.

Dacă dorești să înaintezi în umblarea ta cu Dumnezeu, atunci trebuie să păstrezi o vie comunicare cu El. De aceea, fă din rugăciune o prioritate a vieții tale, începând chiar din această zi!

O VIAțĂ DE RUGĂCIUNE PASIONATĂ VA ÎNTĂRI RELAțIA TA CU DUMNEZEU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.