03 Noiembrie

1
48

“Caci Eu stiu gîndurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gînduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.” Ieremia 29:11

Un lucru adevarat este acela ca Dumnezeu are un plan bun pentru tine, plan pe care l-a înfaptuit înca de la începutul lumii. Acest plan este înca dinainte de facerea lumii, pentru ca Dumnezeu doreste ca în timpul vietii tale sa faci lucruri marete pentru împaratia Lui.

Dumnezeu a crezut atît de mult în planurile pe care le-a facut pentru tine, încît si-a dat Fiul sa moara pe cruce, pentru ca tu sa ai viata vesnica. Pentru ca El a facut acest sacrificiu din dragoste pentru omenire, tu poti astazi sa te bucuri de ceea ce El ti-a pregatit.

Niciunul dintre noi nu sîntem perfecti, si din acest motiv vom cadea din cînd în cînd. Dar, vom putea mereu sa ne ridicam si sa mergem pe calea pe care Domnul ne-a pregatit-o.

Cu toate ca Dumnezeu are un plan minunat pentru tine si vrea ca sa ajungi în vesnicie,  este decizia ta daca vrei sa urmezi acest plan. Hotaraste-te azi sa traiesti pentru Domnul Isus si sa mergi pe calea pe care El ti-a pregatit-o. Iar atunci cînd vei cadea pe cale, opreste-te, priveste la Dumnezeu si cere-I ajutorul pentru a merge din nou pe calea cea dreapta.

Dumnezeu are un plan minunat cu viata ta si vrea sa-ti dea un viitor si o nadejde.

MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU PLANUL PE CARE ÎL ARE CU VIATA TA.

1 COMENTARIU

  1. Ce bucurie pentru noi ca Trecutul nu stapaneste peste viata noastra si nu lasa urme ireparatile atata timp cat Tatal nostru ne face stapani pe Prezent. De multe sau de cele mai multe ori Trecutul ne proiecteaza in Viitor cu multa nadejde in inima :).. si toate acestea pentru ca Dumnezeu este un Tata Minunat, prezent in fiecare molecula.
    Daca vrem putem spune ca Nadejdea este sinonim cu Viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.