03 Mai

0
41

” Isus le-a zis: “Daca ar fi Dumnezeu tatal vostru , M-ati iubi si pe Mine, caci eu am iesit si vin de la Dumnezeu : n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.Ioan 8:42

Cred ca multi dintre voi stiti sa jucati sah . Sahul este un sport al mintii , în timpul caruia mutînd anumite piese pe o tabla dupa reguli stricte, fiecre jucator urmareste sa prinda regele adversarului într-o pozitie în care acesta nu mai poate sa faca nici o mutare.

Acest sport a fost inventat acum aproape 1500 de ani în India. Chiar de la începutul acestui joc , cînd o persoana ajungea în pozitia în care regele adversarului nu mai avea nici o pozitie pentru mutare , acesta anunta cîstigarea partidei spunînd: “Sah mat” Însemnatatea acestei declaratii în limba indiana este :” regele este mort!”

Dupa ce Domnul Isus a fost crucificat si asezat în mormînt , cu siguranta ca diavolul si multi dintre adversarii Domnului au fost gata sa spuna ” sah mat !” “Regele este mort !”

Cînd însa diavolul a început sa sarbatoreasca cîstigarea partidei, atunci cînd nimeni nu se mai astepta, Dumnezeu a mai facut o mutare . El L-a ridicat din mormînt pe Fiul Sau, care a învins moartea si este viu în vecii vecilor.

Regele nu mai este în mormînt, iar diavolul desi a încercat din rasputeri, n-a reusit sa dea “Sah mat”, lui Dumnezeu si sa cîstige partida bataliei spirituale. Isus traieste ! Dumnezeu este biruitorul ! De aceea trebuie sa ne bucuram de biruinta Lui.

Rug. Doamne Dumnezeule; am fost înfrînt de atîtea ori pentru ca am jucat singur; de aceea te rog sa ma iei în mîinile Tale si sa ma asezi în locul unde Tu doresti , pentru ca sa pot cîstiga în Numele Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.