03 Februarie

2
55


” …Petru s-a coborât din corabie, si a început sa umble pe ape ca sa mearga la Isus. Dar, când a vazut ca vântul era tare, s-a temut; si fiindca a început sa se afunde, a strigat: “Doamne scapa-ma!” Îndata, Isus a întins mâna, l-a apucat, si i-a zis: “Putin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit ?” Si dupa ce au intrat în corabie, a stat vântul.” Matei 14:29-32

La nasterea celui de-al patrulea nepot, o bunica a dorit sa-i faca o surpriza fiicei sale, si i-a cumparat un leagan, pe care i l-a trimis prin posta. Ea a cumparat acel leagan pentru nepoti, crezând ca atunci când vor iesi în curte, acestia vor gasi un loc de joaca, iar fiica sa va avea câteva momente de ragaz si relaxare.

Dupa o saptamâna însa, bunica a primit o scrisoare de la fiica ei, prin care aceasta îsi exprima recunostinta scriindu-i: “mama; îti multumesc foarte mult pentru cadoul trimis. În fiecare zi când ies cu cu copiii în curte, eu ma asez în leagan, câte o ora în fiecare dupa amiaza, copii vin lânga mine, si cu totii avem un timp de liniste si relaxare.

Fiecare dintre noi avem nevoie de un timp de relaxare; nu-i asa? Chiar daca leaganul a fost destinat copiilor, aceasta binecuvântare a fost binevenita si pentru mama lor!

Care este locul unde ai dori astazi, sa te rogi în singuratate cu Dumnezeu? Daca viata îti este aglomerata de probleme si responsabilitati, gaseste-ti un loc unde sa te retragi, pentru ca si Domnul a avut nevoie de momente când se retragea din multime pentru odihna si rugaciune.


Iar daca la fel ca si Petru, simt ca începi sa te afunzi în valurile vietii, striga la Domnul dupa ajutor, pentru ca numai atunci când El îti întinde mâna, si vine la tine în barca, vei avea liniste.


Rugaciune: Doamne Isuse; Pentru ca adevarata odihna este numai în Tine, ajuta-ma astazi, sa caut un loc de singuratate, unde sa ma bucur de binecuvântarea partasiei cu Tine.

2 COMENTARII

  1. Cel ce umbla in neprihanire si vorbeste fara viclesug,cel ce nesocoteste un castig scos din stoarcere, cel ce isi trage mainile inapoi ca sa nu primeasca mita, cel ce isi astupa urechea sa n’auda cuvinte setoase de sange,si isi leaga ochii ca sa nu vada raul,acela va locui in locuri inalte ;stanci intarite vor fi locul lui de scapare;i se va da paine si apa nu-i va lipsi.Isaia 33;15-16.Moise si Ilie au facut la fel si toti cei in HRISTOS.nu umbla dupa castig din afaceri si inselatorii si nici nu se duc la sfatul celor rai.

  2. Un om s-a dus intr-o zi in amiaza mare la un MC.Donalds,sa citeasca BIBLIA care a primito de la un crestin,caci era curios sa vada ce ce se va intampla daca va citi pana tarziu cand v-a obosi,sa inteleaga care este mesajul pentru el.Omul acesta credea ca aceasta carte este o scrisa de niste oamneni sfintiti de DUMNEZEU,a carei creator este ISUS CRISTOS,si ca ei au scris tot ceea ce Domnul ISUS CRISTOS le-a zis.Dupa cinci ore de citit,(bineinteles omul acesta scria si el pe un caiet ceea ce citea),a simtit ceva la stomac.Ii era foame caci nu mancase toata ziua,si nu avea bani.Acolo la MC.donald toata lumea manca felurite bucate toata ziua.Cand simtise ca stomacul sau ii cere de mancare,nu mai rezista,se gandea el: cum sa faca sa manance ceva?Si pentru ca citea in continuare fara sa-si distraga atentia din cartea aceea,CINEVA ia vorbit in inima lui asa: Nu-ti face griji ce o sa mananci,sau ce o sa bei,si cu ce te vei imbraca.In momentul acela el si-a adus aminte ca in cartea aceea scria despre mesajul pe care il primise in inima lui.Dupa cinci minute,a venit un om la masa vecina s-a asezat si a mancat.Dupa ce a terminat de mancat,omul acela la intrebat pe cel infometat:Scuzama,scuzama ca te deranjez,pot sa-ti ofer ceva de baut milk daca vrei?Omul acesta infometat sa ridicat si a inceput sa-l slaveasca pe DUMNEZEU caci credea ca CEL care ii spusese sa nu-si faca griji,va gasi o solutie pentru el.Si iata a inceput sa-i multumeasca omului aceluia,si spunea:vreau tot ceea ce DOMNUL ISUS ii va oferi.Omul acela era un crestin,prin care DUMNEZEU lucrase,si amandoi s-au minunat de clipa aceea si cel credincios si celui mai putin credincios pentru lucrarea DOMNULUI.Totul a inceput de la o carte BIBLIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.