03 August

0
31

“În adevăr, în toată curtea împărătească, și pretutindeni aiurea, toți știu că sînt pus în lanțuri din pricina lui Isus Hristos.” Fil.1:13

Esti fericit astazi? Sînt sigur ca esti fericit, fiindca în calitate de urmasi ai lui Hristos, Dumnezeu ne-a daruit o noua perspectiva asupra vietii. Iar adevaratii crestini, fiindca au siguranta ca într-o zi îl vor vedea pe Dumnezeu, ar trebui sa fie cei mai fericiti oameni de pe pamînt!

Calea prin care putem gasi aceasta bucurie incomensurabila pe care Dumnezeu o doreste pentru fiecare dintre noi, ne este descoperita în Sfînta Scriptura.

De aceea, în aceasta zi te îndemn sa-ti rezervi cîteva minute si sa citesti întreaga epistola catre Filipeni, care are tocmai aceasta tema: “cum sa traiesti o viata plina de bucurie!”

Cu toate ca atunci cînd a scris aceasta epistola, apostolul Pavel se afla în închisoare, în continutul ei gasim cele mai încurajatoare cuvinte pe care le putem descoperi. Prin mesajul acestei epistole, apostolul Pavel ne arata ce înseamna a trai avînd perspectiva vesniciei si cum poti dobîndi o bucurie care nu este influentata de circumstantele vietii.

Însusi Domnul Isus ne-a spus: “Eu am venit ca oile Mele sa aiba viata, si s-o aiba din belsug!” Ioan 10:10 Domnul Isus poate sa-ti adauge ani la firul vietii tale, dar dacaîi vei permite, am siguranta ca El va adauga si viata anilor tai!

Deoarece bucuria pe care El ne-o ofera este vesnica, niciun crestin nu ar trebui sa se lase abatut si învins de amaraciune, dezamagire sau descurajare.

Dar cum de a fost apostolul Pavel atît de încîntat de ceea ce Dumnezeu a îngaduit în viata sa, chiar si atunci cînd a trebuit sa treaca prin temnita? Sau de ce ar trebui si noi sa fim plini de bucurie chiar si atunci cînd ne confruntam cu suferinte fizice, probleme emotionale sau nevoi materiale?

Raspunsul la aceste întrebari îl gasim în acelasi adevar al Sfîntei Scripturi, care ne descopera perspectiva unica pe care Dumnezeu ne-o da cu privire la viata. Întelegînd acest adevar, apostolul Pavel a stiut ca, atunci cînd el este slab, Hristos este tare, iar în slabiciune, puterea lui Hristos este desavîrsita.

Acest adevar i-a adus lui Pavel o bucurie deplina, fiindca a înteles ca în orice moment al vietii, Dumnezeu lucreaza pentru el si-l va ajuta sa atinga scopul pe care Hristos îl are cu privire la viata lui.
De aceea, în aceasta zi ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa întelegi ca prin toate încercarile prin care treci El urmareste un scop bun si sa-ti dea putere sa te bucuri cu adevarat, stiind ca El este în control!

POTI SA TE BUCURI CU ADEVARAT, NUMAI ATUNCI CÎND PRIVESTI VIATA DIN PERSPECTIVA DIVINA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.