03 Aprilie

0
45

” Noi Îl iubim, pentru ca el ne-a iubit întîi ” I Ioan 4: 19

Dragostea este gata de jertfa. Numai dragostea L-a condus pe Domnul Isus la cruce. “Noi iubim “! spune Ioan în epistola sa: ” pentru ca El ne-a iubit întîi”!
Dragostea nu ne face neaparat bogati, sau sanatosi. Uneori aceasta cere un pret foarte mare. Domnul Isus, a platit acest pret si ne-a lasat un exemplu demn de urmat : “Iubiti-va unii pe altii” ; spunea El,”asa cum Eu v-am iubit “!

Dragosea pe are o aratam în partasia pe care o avem unii cu altii este de fapt dragostea pe care am primit-o de la El.

Presedintele Ronald Reagan a spus odata o întîmplare care ilustreaza jertfa dragostei : În timpul celui de-al II lea Razboi Mondial, fiind în armata americana, avea datoria de a citi si verifica scrisorile de recomandare. Multe dintre aceste scrisori descriau fapte de vitejie , avînd recomandarea pentru cei care le-au savîrsit sa primeasca “Medalia de Onoare a Congresului ”

Într-o scrisoare, se povesteste despre un puscas care a fost prins în carlinga unui bombardier B 29 , în timpul unui bombardament. Trenul de aterizare al acestui aparat a fost distrus, iar pilotul nu stia daca mai poate sa aduca avionul la sol fara ca puscasul sa nu fie omorît.

Ajuns deasupra aeroportului, pilotul a cerut celorlalti soldati sa sara din avion folosind parasuta. Cînd ultimul soldat a sarit, pilotul si-a scos parasuta si-a spus puscasului imobilizat : ” sergent ; împreuna, trebuie sa reusim sa facem ca acest avion sa aterizeze si sa scapam cu viata”!

Pilotul nu l-a parasit pe tînarul puscas , chiar daca a trebuit sa-si riste viata . Aceasta este o dovada a dragostei. Acest fel de dragoste l-a înaltat pe Domnul Isus pe cruce, penru ca sa ne aduca salvarea. El nu ne-a abandonat ; ci a venit sa fie cu noi , sa ne smulga din moarte la viata si sa ne libereze din chingile pacatului care ne-a prins.

Rug. Doamne Dumnezeule ; Îti multumesc ca ma iubesti si nu m-ai abandonat în cele mai grele momente ale vietii mele .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.