03 Aprilie

2
41

În dragoste nu este frica; ci dragostea desavîrsita izgoneste frica ; pentruca frica are cu ea pedeapsa ; si cine se teme , n-a ajuns desavîrsit în dragoste.” I Ioan 4:18

În cartea sa : ” Stînd pe promisiuni ori pe premize”, James Moore a povestit o întâmplare deosebita traita de Bennet Cerf, un autor si un publicist respectat. Într-o seara acesta a fost invitat de televiziunea NBC, sa participe în cadrul unei emisiuni intitulata: “Conversatie libera”.

Producatorul acelei emisiuni si-a propus sa aloce cele 30 de minute ale emisiunii pentru a gasi raspuns la întrebarea : ” Care este lucrul de care oamenii se tem cel mai mult astazi?”

În timpul emisiunii, cei invitati la acel talk-show au discutat despre tot felul de factori si fenomene care îi înfricoseaza pe oameni. Dupa mai multe interventii, cei din platou au ajuns la un consens acceptând ca ce ceea ce produce oamenilor cea mai mare teama, este un posibil atac nuclear!

Când moderatorul emisiunii se pregatea sa anunte aceasta concluzie si-a dat seama ca Bennett Cerf, n-a spus nici un cuvânt în toata emisiunea si l-a întrebat, daca este de aceiasi parere cu ceilati invitati.

Când i s-a dat cuvântul, Cerf a început sa vorbesca cu o voce calda, spunând moderatorului: “n-am intervenit în discutia purtata de ceilalti invitati, pentru ca eu sunt de o alta parere. Pentru mine factorul care ma înfricoseaza cel mai mult este “teama de a nu mai fi iubit “; pentru ca numai dragostea izgoneste frica !”

Dupa aceasta marturisire, Cerf a continuat spunând ca atunci când dragostea înceteaza, toti ceilalti factori, provoaca frica. Dupa interventia lui, emisiunea s-a încheiat cu o chemare la dragoste, subliniindu-se ca numai acolo unde este o dragoste adevarata, nu mai este nici un motiv de teama.

Rug. Doamne Dumnezeule; pentru ca sunt asa de multe lucrurile de care mi-e frica, ajuta-ma sa ramân în dragostea Ta si sa-mi iubesc semenii, pentru ca sa nu ma mai tem de nimic. Amin

2 COMENTARII

  1. Frica este ca nu ai nadejde in Dumnezeu,si tot ce facem nu propaseste ,ca este frica,in Biblie cred ca este de 365 de ori cuvantul NU TE TEME,asta e pentru fiecare zi din an,ascultati de Dumnezeu.

  2. “Fara frica si neclintit un crestin sa fie mereu,asa sa-l poti vedea,tintit,cu privirea tot la Dumnezeu.De moartea vrea sa-l striveasca,pace si lunga rabdare lui sa nu-i lipseasca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.