02 Septembrie

0
33

“În nimeni altul nu este mîntuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mîntuiți.” Fapte 4:12

Fiindca omul a ajuns pierdut în pacat, Domnul Isus a venit pe pamînt pentru ca sa fie Mîntuitorul nostru si al întregii lumi.

Fiindca nimanui nu-i mai place astazi sa auda ca este pacatos sau sa i se spuna ca este pierdut, acest adevar nu mai este atît de popular în cultura noastra. Tot mai multi oameni au ajuns sa creada în aceasta vreme ca pot sa se descurce singuri, în fata oricarei situatii.

Asa cum ne arata si Sfînta Scriptura, acest lucru nu este posibil. De fapt, daca mesajul Bibliei s-ar putea reduce la doua cuvinte, acestea ar trebui sa fie ” Isus mîntuieste!” Fiindca Dumnezeu Tatal L-a trimis pe Fiul Sau sa fie Mîntuitorul lumii, nu mai exista o alta cale prin care oamenii pot sa-si gaseasca mîntuirea.

Mîntuirea despre care ne vorbeste versetul de astazi, îi include pe toti oamenii. Domnul Isus nu a murit numai pentru un grup restrîns de persoane. Ci El a murit pentru toti oamenii, indiferent de timpul în care acestia au trait, inclusiv pentru mine si pentru tine. Fiindca se afirma ca El este Mîntuitorull lumii, nimeni nu poate fi exclus. Mîntuirea pe care El o ofera este pentru fiecare barbat, fiecare femeie, fiecare baiat sau fiecare fetita.

Fiindca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, ci asteapta ca toti oamenii sa vina la pocainta, fa-ti timp în aceasta zi ca sa-i multumesti lui Dumnezeu fiindca L-a trimis pe Fiul Sau si pentru viata vesnica pe care o ai prin El. Fii gata apoi sa spui despre aceasta veste buna si celor nemîntuiti din jurul tau.

MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU MÎNTUIREA PE CARE O AI PRIN HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.