02 Noiembrie

0
38

“De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul în lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit…” Romani 5:12


Necazul apare fara sa anunte! Si atunci cînd apare, de obicei, lasa în urma vieti devastate, chiar ruinate.

Prima tragedie din lume a avut loc atunci Adam si Eva au mîncat din fructul interzis de Dumnezeu. În acel moment pacatul a intrat în lume cu putere, aducînd răutate si distrugere.
Impactul acestei tragedii este resimtit chiar si astazi, pentru ca este transmis din generatie în generatie, fiintelor umane.

Atunci cînd privesc spre aceasta situatie, îmi dau seama înca odata ca persoana care pacatuieste are un impact puternic asupra celor din jurul ei. Este imposibil ca un pacat sa aiba efecte doar in viata celui care l-a infaptuit. Din nefericire, pacatul afecteaza generatie dupa generatie.

Apostolul Pavel ne vorbeste însa de o speranta. El ne spune în Romani 5 ca Domnul Isus Hristos a învins pacatul, prin viata Sa, rascumparîndu-ne dinmoarte. Daca l-ai acceptat pe Hristos în viata ta, nu trebuie sa îi mai permiti pacatului sa te învinga. Chiar daca viata îti este atinsa în mod constant de pacatul originar, tu trebuie sa-l birui, devenind o lumina si o încurajare pentru vietile celor care sînt loviti de pacat.

Astazi multumeste-i lui Dumnezeu pentru marele dar al mîntuirii, dat prin jertfa fiului Sau, Domnul Isus Hristos. Si hotaraste-te ca prin puterea Duhului Sfînt sa fii triumfator asupra oricărei provocări ale pacatului.

ROAGA-L PE DUMNEZEU SA TE AJUTE SA FII VICTORIOS SI SA ARATI LUMINA LUI LUMII DE ASTAZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.