02 Mai Mărturisirea unui preot (1)

0
50

“Am prigonit”¦ această Cale”¦” Faptele Apostolilor 22.4

Charles Chiniqui (1809-1899) a fost preot timp de douăzeci și cinci de ani și a mărturisit cu sinceritate că și-a iubit biserica. Iată ce a declarat acest preot:

“Mi-aș fi vărsat ultimele picături de sânge pentru biserica mea și de o mie de ori mi-aș fi dat viața, ca să-i extind puterea pe întreg continentul american și în întreaga lume. În Montreal (Canada) este o catedrală minunată, în care încap 15.000 de oameni. Acolo am predicat deseori. Într-o zi, episcopul m-a rugat să vorbesc despre fecioara Maria. Le-am spus oamenilor ceea ce pe vremea aceea consideram că este adevărat și ceea ce preoții predicau pretutindeni:

«Prietenii mei dragi, noi toți suntem păcătoși, noi am jignit pe marele și puternicul Împărat, pe Împăratul împăraților! Să mergem noi înșine oare cu mâinile pline de nelegiuire la Dumnezeu și să-L rugăm pentru iertare? Nu! Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, noi o avem pe Maria, mama lui Isus, la dreapta Sa! Niciodată El nu i-a lăsat vreo rugăminte neîmplinită, atunci când El a fost pe pământ, iar ea L-a rugat ceva. Niciodată El n-a respins-o pe mama Sa. Să aducem rugăciunile noastre la mama Lui, și ea se va ruga pentru noi.»”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.