„Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu” (Filipeni 4:6)

îngrijorarea este cea mai inutilă modalitate de-a petrece timpul, iar ea ne poate acapara. Chiar Domnul Isus a spus: „cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui?” (Matei 6:27).

Îngrijorarea este ucigătorul odihnei și al relațiilor. Ea ne urmărește și ne jefuiește pacea și liniștea. Poate continuăm să funcționăm fizic, dar în lăuntrul nostru se găsește o forță sinistră care nu ne lasă în pace, Acest vrăjmaș numit îngrijorare ne dezorientează sufletește, ne distruge creativitatea si ne anihilează simțul împlinirii care vine din interior și pe care nu o putem simți prin dobândirea de lucruri. De ce luptam atât de mult cu lucruri pe care nu le putem schimba?

Un pastor scrie: „Mi-au trebuit ani de zile pentru a-mi da seama că în momentul în care merg la culcare nu trebuie să am mintea pe jumătate plină de tot ce s-a întâmplat în timpul zilei. Mă luptam toată noaptea cu probleme care oricum nu puteau fi rezolvate până dimineața. Nu vă pot spune în câte zile m-am dus la serviciu simțindu-mă ca o talpă uzata de la un pantof vechi. Eram mai puțin eficient, mai tensionat si incapabil să lucrez la capacitate maximă; am plătit prețul în detrimentul relațiilor mele”.

Ai trecut și tu pe acolo? lată rețeta lui Dumnezeu împotriva îngrijorării: „Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri Și pacea Iui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus … Tot ce este adevărat, vrednic de cinste, drept, curat, vrednic de iubit, vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească… Și Dumnezeul păcii va fi cu voi” (Filipeni 4:6-9).

Astăzi, lasă-L pe Dumnezeu să te elibereze de îngrijorare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.