02 Iunie -PASUL HOTĂRÂTOR (2)

0
35

“Sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare” (Deuteronom 33:27)

Imaginează-ți următorul lucru: Un tată se joacă cu copiii lui. El se află în piscină si îi invită să alerge si să îisară in brațe. Unul o face, celălalt nu. Cel ce nu sare se uită plin de veselie, aplaudă si sare în sus Dar când tatăl îl cheamă să sară, dă din cap și pleacă. Tu ești acela? Trăiești pe marginea piscinei fără să sari vreodată în apă, bucuros să experimentezi viața prin intermediul altcuiva? Preferi să nu-ți asumi nici un risc decât sa-ți asumi vreunul? De teamă să nu se întâmple ce e mai rău, nu te bucuri niciodată de ce e mai bun.

Poate spui: “Dar nu sunt sigur în ce sar!” Citește următoarele: “Sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare”. Nebunia înseamnă să închizi ochii și să sari înainte să știi măcar că este apă în piscină sau ca tatăl tău ți-a promis: “Vino, te voi prinde”.

Credința înseamnă să știi că singura cale prin care îți poți învinge frica de “apa” este să faci un salt, pentru că Cel ce te cheamă este acolo pentru tine din clipa în care ai devenit copilul Său. Nimic nu este mai important pentru El decât siguranța ta, creșterea credinței tale și biruința deplina in viață.

Dumnezeu i-a spus lui losua: “scoală-te, treci Iordanul acesta și intrați în ara pe care o dau copiilor lui Israel”¦ întărește-te numai, și îmbărbătează-te, lucrând cu credincioșie după toata legea pe care ți-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta nici la stânga ca să izbutești in tot ce vei face” (losua 1:2, 7).Să remarcăm cuvintele: “scoală-te, treci, întărește-te” Cu alte cuvinte: fă pasul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.