02 Iunie

0
32

“Am hotărît să aducem în fiecare an la Casa Domnului cele dintîi roade ale pămîntului nostru și cele dintîi roade din toate roadele tuturor pomilor.” Neemia 10:35

Tot ceea ce are viata si este în crestere necesita o atenta îngrijire. De exemplu, un nou nascut are nevoie de o îngrijire continua si de o hranire regulata. Atunci însa cînd acest copil creste si se maturizeaza, întelegem ca timpul investit si efortul depus au meritat!

La fel este si cu Biserica lui Hristos. Biserica, care este un trup spiritual viu si în crestere, are nevoie de o deosebita îngrijire si de o mare dedicare din partea celor ce slujesc. Atunci însa cînd membrii bisericii ajung la maturitate spirituala si slujesc cîstigîndu-i pe altii pentru Domnul, întelegem ca efortul depus s-a meritat!

La sfîrsitul capitolului 10 al cartii Neemia, cei din Iuda au facut o juruinta prin care s-au angajat sa faca tot ceea ce depindea de ei, pentru ca lucrarea lui Dumnezeu sa creasca. Ei au înteles ceea ce multi credinciosidin vremurile noastre trebuie sa-si puna pe inima si anume: ca Biserica sa aiba un mare impact asupra societatii, aceasta trebuie sa fie sustinuta si ajutata sa creasca, prin ceea ce fiecare membru trebuie sa faca!

A-ti sustine biserica nu înseamna numai a-i deschide usa de la intrare de cîteva ori pe an. Pentru un adevarat crestin, a-si sustine biserica înseamna a te ruga pentru biserica si slujirorii ei, a sluji în biserica cu darul cu care ai fost înzestrat si a contribui financiar, împreuna cu toti cei din familie, pentru a acoperi nevoile materiale ale bisericii.

Daca te întrebi: “oare asa de multe lucruri trebuie sa-i ofer lui Hristos?”, aminteste-ti de tot ceea ce a facut El pentru Tine.

Biserica este unealta folosita de Dumnezeu pentru a-i cîstiga pe cei pierduti si prin care El îsi arata dragostea Sa pentru ei. De aceea, pentru ca biserica la care mergi sa aiba un mare impact pentru Hristos în mijlocul întunericului acestei lumi fara speranta este nevoie sa fie sustinuta si de tine.

BISERICA ESTE UN TRUP SPIRITUAL VIU SI ÎN CRESTERE, DE ACEEA ARE NEVOIE SI DE SUSTINEREA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.