02 Iulie-FII UN MOTIVATOR!

0
44

“Îndemnați-vă (motivați-vă) unii pe alții” (Evrei 3:13)

Leslie s-a născut cu probleme de sănătate atât de grave încât doctorii au fost nevoiți să-i scoată ochii. La vârsta de șase luni, o asistentă pe nume May Lemke, care avea cinci copii, l-a adoptat și s-a rugat lui Dumnezeu să-i dea băiatului un dar.

Când Leslie avea treisprezece ani, May a cumpărat un pian folosit și a cântat câteva melodii simple, sperând că băiatul va reacționa. Nici o expresie “¦ nimic. A continuat încercând să-și motiveze fiul adoptat să se angajeze la viață. Apoi, când a avut șaisprezece ani, băiatul s-a așezat la pian și fără ca vreodată să fi atins vreo claviatură, a cântat un concert pentru pian de Tchaikovsky. A fost fără greșeală și în curând May a.descoperit că Leslie putea cânta orice auzea.

Apoi, dintr-o dată, el a început să cânte, iar acest lucru i-a adus concerte în care era și solist și pianist, desfășurate în toată țara. Toate acestea s-au întâmplat pentru că o mamă ce se confrunta cu o soartă incredibilă a devenit un motivator neobosit!

În filmul “Seabiscuit”, unul din personajele principale, Tom Smith a fost întrebat de ce ține un cal șchiop și bătrân. El a răspuns: “Nu dai cu piciorul unei vieți întregi doar pentru că e puțin șubrezită!” Acel cal bătrân a sfârșit prin a îndruma un cal mai tânăr spre o spectaculoasă carieră de cal de curse.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toți motivatorii pe care-i avem în viețile noastre! Pavel spune: “Îndemnați-vă unii pe alții”. Cineva a spus: “Visele vin mereu cu o mărime mai mare ca să putem crește în ele”.

Motivatorii te ajută să ai vise mari și apoi te ajută să crești pentru a-ți împlini visul. Oamenii pot alerga o cursă lungă numai cu puțină încurajare. Deci, fii un motivator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.