02 Februarie

0
36

“Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.” Ioan 13:35

Dragostea este virtutea spirituala care dovedeste ca suntem urmasi ai Domnului Isus, iar motivul pentru care tu si cu mine putem, sau trebuie sa-i iubim pe altii, este ca Dumnezeu ne-a iubit mai întai.

Acest lucru ne este aratat de apostolul Ioan si în epistola sa, cand spune: “Noi Îl iubim pentru că El ne-a iubit întâi.” I Ioan 4:19.  Acesta este locul de unde ar trebui sa înceapa orice discutie despre dragoste!

Dumnezeu nu ne-a creat sa traim în izolare, ci într-o stransa legatura cu El. Iarîn aceasta relatie sa cunoastem si sa experimentam dragostea Sa. Apoi, El ne-a aratat dragostea Sa nemarginita, atunci cand Fiul Sau a murit pe cruce.

Nu-i uimitor faptul ca Dumnezeu doreste cu o asa ardoare sa pastreze o legatura cu tine, încat L-a trimis peFiul Sau sa moara în locul tau ? Acest fapt ne arata ca în viata, nu poti sa faci nimic care sa-L determine pe Dumnezeu sa te iubeasca mai mult decat a facut-o pana acum, si nici nu poti face nici un lucru, care sa-L determine pe Dumnezeu sa te iubeasca mai putin !

El te-a iubit deja în mod desavarsit, si te va iubi în aceiasi masura pentru toata vesnicia.  Esti asigurat deplin de dragostea Lui !

Aceasta dragoste neconditionata si atotcuprinzatoare cu care suntem iubiti de Dumnezeu, trebuie sa ne conduca si pe noisa ne iubi semenii, astazi si în fiecare zi !

PENTRU CA BENEFICIEZI DE DRAGOSTEA NEMARGINITA A LUI DUMNEZEU, TREBUIE SA-TI IUBESTI SEMENII ÎN ACEIASI MASURA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.