02 Aprilie -DUMNEZEU POATE!

0
39


“Deplin încredințat că El ce făgăduiește, poate să și împlinească”
(Romani 4:21)

Motivul pentru care nu ne întoarcem întotdeauna fața spre Dumnezeu este că înlăuntrul nostru nu suntem “deplin încredințați” că El poate și este dispus să acționeze spre binele nostru. Este un act de smerenie dacă ești în stare să recunoști lucrul acesta față de tine însuți; dar este și punctul în care începi să ai de-a face cu lipsa ta de credință în Dumnezeu. Nimic din viața ta nu se va schimba până nu te rogi: “Doamne, ajută-mă ! Cu gura rostesc cuvinte pe care nu le practic în comportamentul meu”.

Odată ce începi să te rogi în felul acesta, poți începe să citești Biblia, redescoperind că “Dumnezeu poate”. El poate să aibă grijă de tine când ești în pustiu. El poate să-i înfrângă pe uriașii care-ți stau în cale. El poate să treacă prin încercări de foc cu tine și te poate scoate din ele nevătămat. El poate să te promoveze când ai fost trecut cu vederea sau când ai avut parte de împotrivire. “A Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi” (Efeseni 3:20).

Orice trebuie să faci pentru a-ți însuși acest “Dumnezeu poate”, fă! altfel nu vei reuși să stăruiești în rugăciune cu încredere. Poate îți vei exprima câteva dorințe stând pe genunchi, dar nu vei fi în stare să stăruiești în rugăciune până nu știi în adâncul inimii tale că Dumnezeu poate ““ și că El este dispus! Nimic nu este prea greu pentru El. El abia așteaptă să recunoști lucrul acesta și să vii la El prin credință și să-l ceri ajutorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.