02 Aprilie

0
43

Caci daca atunci cînd eram vrajmasi , am fost împacaticu Dumnezeu , prin moartea Fiului Sau, cu mult mai mult acumcînd suntem împacati cu El, vom fi mîntuitiprin viata Lui.” Rom.5:10

 Nu este usor sa recunoastem atunci cînd am gresit.  Aceasta atitudine poate fi usor exemplificata cu ceea ce se întîmpla deseori cu conducatorii auto. Acestia recunosc foarte greu atunci cînd s-au ratacit!

O delegatie de la o primarie , a plecatcu masina la o conferinta foarte importanta. Cel ce conducea , era chiar primarul.  Cînd acestia au ajuns în orasul unde trebuia sa se desfasoare conferinta, primarul nestiind strazile s-a ratacit. Cu toate ca mai era doar foarte putin timp pîna la începerea conferintei, primarul a refuzat sa opreasca masina si sa ceara informatii.

N-a luat în seama nici sfaturile si îndrumarile celorlalte persoane aflate în masina. El considera ca nu se poate coborî pîna acolo încît sa primeasca instructiuni de la subalternii sai. De aceea sustinea mereu si mereu, ca sunt pe drumul cel bun.Avînd aceasta convingere,  el a continuat sa conduca fara oprire, virînd la dreapta sau la stînga  pe orice strada pe care o întîlnea, pîna cînd s-a terminat chiar si conferinta la care trebuiau sa participe.

Cît de simplu ar fi fost pentru acest primar sa fi recunoscut ca s-a ratacit si apoi sa fi oprit masina pentru a cere informatii. Procedînd asa ar fi ajuns foarte repede la destinatia pe care o cautau.

 Sunt multi oameni care asemenea acestui primar, nu pot recunoaste ca sunt pierduti. Ratacesc prin viata irosind timpul si energia , calatorind spre nicaieri. Acestia ar putea fi îndreptati pe drumul cel bun , numai daca sunt gata sa admita ca s-au ratacit, se opresc din agonia calatoriei în care au fost antrenati  si sunt dispusisa ia în considerare instructiunile ce-i îndreapta spre directia cea buna .

 Rug.Doamne Dumnezeule ; si eu sunt un ratacitor pe drumurile vietii. Am facut atîtea greseli si nu mai stiu care este calea cea buna.Ajuta-ma sa ma opresc si sa iau aminte la cei ce ma îndruma pentru a ajunge în prezenta Ta. amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.