01 Noiembrie

0
44

” Traiti în dragoste , dupa cum si Hristos ne-a iubit , si S-a dat pe Sinepentru noi, ca un prinos si ca o jertfa de bun miros, lui Dumnezeu. “Efeseni .5:2

Într-o zi un tânar a intrat într-un magazin de bijuterii si a cerutbijutierului sa-l ajute sa cumpere un inel de logodna pentru prietena sa.  Pentru a raspunde solicitarii care i-a fost adresata, bujutierul a luat dinvitrina un suport plin cu inele de logodna si l-a pus în fata tânarului,  lasându-i acestuia libertatea sa aleaga.

Dupa o cercetare îndelungata, tânarul a identificat un inel, întrebând apoipe bijutier, care îi este pretul. Acest inel costa 1.500 de dolari, i-araspuns bijutierul.

Când a auzit pretul, tânarul a ramas pentru câteva clipe fara cuvinte, dupacare a dat inelul înapoi bijutierului, clatinând din cap cu un suieratascutit !

Dupa numai câteva clipe, tânarul a identificat însa un alt inel si-a pusbijutierului aceeasi întrebare: Acesta cât face?

Fara sa mentioneze un pret anume, bijutierul i-a raspuns: “acest inel facedoua suieraturi, domnule; pentru ca are diamantul cel mai valoros din întregmagazinul!

Si fiecare dintre noi, datorita jertfei lui Hristos am ajuns sa valoram douasuieraturi; nu-i asa?

Dintr-un nimeni de altadata, Dumnezeu ne-a facut sa fim cineva; cel mai depret diamant, pentru ca am fost curatiti si cumparati pentru Sine, cusângele jertfei Fiului Sau.

Pe crucea de la Calvar pe care a fost rastignit Hristos cu doua mii deani în urma, Pilat a atârnat o inscriptie care poate fi citita în douamoduri: cei necredinciosi citesc decaratia lui Pilat: “Isus NazarineanulRegele Iudeilor”, pe când cei credinciosi citesc: “Isus Nazarineanul RegeleIubirii”, pentru ca prin actul jertfei Sale, El ne-a dovedit cea mai maredragoste.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca prin Fiul Tau, ai platit cel maimare pret pentru a ma câstiga pentru Tine si pentru Împaratia Ta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.