01 Martie Imitatori ai exemplelor bune

0
39


Dar, multumita ajutorului lui Dumnezeu, “¦.. am marturisit inaintea celor mici si celor mari, “¦, ca Hristosul trebuie sa patimeasca si ca, dupa ce va fi Cel dintai din invierea mortilor, va vesti lumina norodului si Neamurilor.”
Faptele Apostolilor 26: 22-23

Cu multi ani in urma un tanar polonez a auzit Evanghelia ,si-a predate Mantuitorului viata si a inceput sa traiasaca o viata decenta,dupa voia lui Dumnezeu.Deoarece sufletul sau era plin de bucuria mantuirii,a inceput sa spuna si altora despre Mantuitorul sau.Multi oameni s-au intors la adevarata viata crestina.
Pe vremea aceea in Plonia era o mare prigoana impotriva adevaratului crestinism.Tanarul a fost arestat,apoi exilat in Siberia.Dupa trei ani si sase luni de exil a fost eliberat.Neavand resurse pentru a putea intreprinde lunga calatorie de intoarcere in tara natala ,a ramas in Siberia si a lucrat ca fierar. Acolo tanarul nu a incetat sa marturiseasca pe Hristos si mai tarziu s-a intemeiat o biserica crestina in care s-a vestit Evanghelia.
,,Caci prin credinta se capata neprihanirea si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire “˜'(ROMANI 10;10)-Iata marele adevar biblic pe care orice tanar si tanara si-l poate insusi ca o comoara de mare pret!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.