01 Mai

0
38

” Caci daca credem ca Isus a murit si a înviat, credem si ca Dumnezeu va aduce înapoi împreuna cu Isus pe cei ce au adormit în El. ” I Tes.4:14

Într-un ziar din Tennessee a fost publicat un articol cu litere foarte mari, ce anunta moartea unui mare jucator de fotbal. Jerry Anderson, se scria în acel articol, a murit sâmbata trecuta, dupa ce a încercat sa salveze un copil din apele învolburate ale unui râu al carui debit a crescut foarte mult din cauza ploilor.

Martorii acestui incident au declarat ca Anderson se afla la sud de Nashville, când a vazut doi copii ce aveau vârsta în jur de 11 ani, ce încercau sa treaca un râu pe o punte. Când au ajuns pe la jumatatea râului, unul dintre copii s-a dezechilibrat si a cazut în apa.
În acele momente Anderson a sarit în apa, încercând sa-l gaseasca si sa-l salveze pe cel aflat în pericol. Desi s-a luptat cu apele învolburate, martorii l-au vazut ridicându-se la suprafata apei de trei ori, dar a patra oara n-a mai iesit din valuri.

Actul de curaj si de daruire înfaptuit de Anderson arata ca unii oameni sunt gata sa vina în ajutorul celor aflati în nevoie , platind chiar cu pretul vietii.

Cu siguranta ca si voi cunoasteti multe acte eroice asemanatoare; nu-i asa? Cu câtiva ani de zile în urma, într-o scoala primara din Ucraina,  un profesor a murit încercând sa opreasca suflul exploziei unei grenade de mâna, pe care un raufacator a aruncat-o în clasa unde el îsi tinea lectiile. Profesorul a fost gata sa plateasca cu pretul vietii, pentru ai salva pe elevii sai!

Dar si pentru noi a murit cineva! Ca sa ne salveze din pacat si din moarte, pentru noi a murit însusi Fiul lui Dumnezeu. Deoarece prin moartea Domnului Isus am primit viata, se cuvine acum sa traim doar pentru El.

Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa ma las deplin în bratele Tale, pentru ca prin ajutorul Tau sa pot avea parte de o izbavire deplina. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.