01 Iulie

0
41


“Sunt felurite daruri, dar este acelasi Duh; sunt felurite slujbe, dar este acelasi Domn; sunt felurite lucrari , dar este acelasi Dumnezeu, care lucreaza totul în toti.” I Cor 12:4-6

În timp ce îsi conducea masina spre casa, directorul unei mari companii comerciale a vazut la coltul strazii din vecinatatea locuintei lui ,un grup de copii care vindeau bauturi racoritoare . Pentru a-si face reclama, copiii au scris pe un benner cu litere foarte mari : “Bauturi racoritoare ” 1 leu paharul !

Dupa ce a citit afisul, directorul a întors masina si a oprit chiar în fata copiilor. A comandat un pahar de suc de zmeura si-a oferit copiilor o moneda de 5 lei. Dupa mai multe discutii pe care copiii le-au purtat între ei, acestia au constatat ca nu au bani marunti , pentru a-i da cumparatorului restul.

În acele momente unul dintre ei a fugit repede la magazinul de pâine de pe cealalta parte a strazii si schimbând banii a adus restul potrivit. Un altul dintre copii a umplut un pahar cu sucul solicitat si l-a înmânat cumparatorului.

Dupa ce a primit restul, directorul a observat ca unul dintre copii asteapta în fata geamului deschis al masinii. Întrebându-l ce mai doreste , copilul i-a raspuns:” Astept sa terminati de baut sucul, pentru ca ne trebuie paharul !” “Acesta este singurul pahar pe care îl avem ; si daca plecati cu el ramânem fara afacere !”

Este greu sa vinzi bauturi racoritoare, daca ai numai un singur pahar ;nu-i asa ? De multe ori se întâmpla însa acelasi lucru si în Biserica, atunci când lucreaza numai unul singur, sau se urmareste o singura tinta !

Rug. Doamne Dumnezeule ; fa viata mea sa fie un vas curat , pentru ca sa ma poti folosi pentru slujirea altora .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.