01 Iunie

0
42

” Caci ochii Domnului , sîntpeste cei neprihaniti , si urechile Lui iau aminte larugaciunile lor. Dar Fata Domnuluieste împotriva celor ce fac raul .”1 Pet.3:12

La o întîlnire anuala a unei companii de asigurare,Lou Holtz , antrenorul echipei Notre Dame, a marturisit : “Am avut momente în viata când am fost pe culmi ale succesului si momentecândam fost în clipe de profunda prabusire si dezamagire.

În primul meu an de antrenorat la echipa din Arkansas , am câstigat “balonul portocaliu” si toti ma iubeau! Clubul din Arkansasmi-a pus poza în galeria de onoare si-a comandat în cinstea mea un timbru comemorativ .

 În anul urmator am pierdut în Texas si clubul a retras timbrele.  Oamenii au început sa vorbeasca peste tot împotriva mea.  Pentru a-mi câstiga existenta, într-un an a trebuit sa vând obiecte funerare.

Sotia mi-a spus ca nu voi reusi sa vând nimic; si-a avut dreptate ! Ca sa supravetuim, în acea vara a trebuit sa ne vindem masina, televizorul si echipamentul audio.

 La fel ca acest antrenor si noi putem fi uneori pe culmi de glorie, alteori în abisul dezamagiriii si-al desnadejdii.  Se poate ca în anumite momente poza noastra sa fie într-o galerie de onoare, iar în alte momenteoamenii sa se astepte s-o vada pe-o cruce în cimitir.

Pentru cei care se încred în Dumnezeunu conteaza însa pozitia în care se afla în viata, pentru ca înaintea Lui sunt pretuiti todeauna.

  Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca nu ma parasesti niciodata, iar în cele mai grele momente ale vietii îmi asculti rugaciunea si ma ridici la starea partasiei cu Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.