01 FEBRUARIE – Un salvator respins

0
37


-“A venit la ai Săi, și ai Săi nu L-au primit.
” Ioan 1.11-

Un pescar credincios, care își petrecea una din nopți pe barca sa legată de mal, auzi un zgomot. Știa că deținătorul iahtului din apropierea sa se îmbăta deseori. Fără să zăbovească, se aruncă în apa rece. Cu greu reuși să-l salveze pe bărbatul aproape înecat și să-l ducă pe iahtul său. Îi făcu respirație artificială și îl puse pe pat. După ce făcu tot posibilul, înotă înapoi la barca sa.

A doua zi vâsli spre iaht, pentru a vedea cum îi merge bărbatului. “Nu vă privește!”, a fost răspunsul respingător. Pescarul i-a amintit bărbatului că și-a riscat viața pentru a-l salva. Dar în locul unei mulțumiri, a fost alungat cu blesteme. Cu lacrimi în ochi, creștinul vâsli înapoi la locul său. Privind spre cer, se rugă: “Doamne, dacă mă gândesc cum ești tratat Tu, mă întristez foarte tare. Dar acum înțeleg puțin, ce simți Tu, când așa mulți oameni, într-o stare fără margini de nemulțumire, Te resping pe Tine și lucrarea Ta de mântuire.”
Domnul Isus a venit din slava cerului pe acest pământ și apoi a murit la cruce, pentru a vă salva și pe dumneavoastră! L-ați acceptat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.