ZIUA NATIONALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA 2006

2
28

In 26 februarie a.c., in Romania va avea loc, pentru a doua oara, ZIUA NATIONALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA. Evenimentul se va desfasura in intreaga tara, programul special constand in 2 rugaciuni nationale, una la ora 10 si alta la 18.30. “In aceste momente ne dorim ca Romania sa fie conectata din cate mai multe parti la Tronul lui Dumnezeu!” a declarat Catalin Dupu – initiator.

Ca si anul trecut, pentru acesta zi vor fi contactate toate comunitatile crestine, cele mai importante organizatii crestine din tara si mass-media de buna calitate.

Ce este ZIUA NATIONALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA ?

ziua_de_rugaciune.jpgZIUA NATIONALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA este un eveniment care se adreseaza tuturor bisericilor din tara si are drept scopunirea crestinilor in rugaciune pentru Romania. Ultima duminica din februarie este ziua in care Romania va fi subiectul rugaciunilor. Crestinatatea este indemnata sa se roage pentru Presidentie, Guvern, Senat si Camera Deputatilor, Prefecturi, Primarii si alte institutii.

Mai multe detalii gasiti la adresa Evenimentcrestin.4t.com

2 COMENTARII

  1. Salut, tuturor!

    Dupa aceasta zi, aici sau la adresa de pe http://www.evenimencrestin.4t.com puteti sa ne spuneti ce anume ati facut la timpul de rugaciune si ce impact a avut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.