Reinhard Bonnke vine in Romania la Conferința de Foc

13
158

A adus la Hristos milioane de suflete din intreaga lume, a scris carti citite de peste 150 de milioane de oameni. Reinhard Bonnke vine acum in ROMÂNIA.

Intre 8-10 Septembrie 2006, in fiecare seara de la ora 17, Reinhard Bonnke va transmite mesajul Evangheliei pe cel mai mare stadion din vestul Romaniei. Sunt asteptati mii de participanti din intreaga tara la un eveniment unic organizat de comunitatea bisericilor evanghelice din Timisoara. Intrarea este libera.

Despre Reinhard Bonnke

Evanghelistul Reinhard Bonnke este fondatorul și președintele organizației misionare care are de-acum peste 30 de ani de existență, Christ for all Nations. El a fost ordinat de Federația Bisericilor Penticostale din Germania (BFP).

Și-a început lucrarea misionară cu aproape 45 de ani în urmă, după ce a slujit câțiva ani ca pastor în partea de nord a Germaniei.Astăzi el este bine cunoscut în toată lumea pentru campaniile sale de evanghelizare extraordinare din Africa. În fiecare an milioane de oameni sunt conduși la Cristos prin misiunea lui. Vindecări miraculoase și eliberări totale de temeri, de vicii și de stări de dependență însoțesc lucrarea sa misionară.

Vezi filme cu lucrarea lui Reinhard Bonnke:

Reinhard Bonnke este autorul multor cărți cu un tiraj de peste 150 de milioane în multe țări. Scrierile sale care inspiră la credință sunt citite de mulți și studiate cu râvnă de mii de creștini din toată lumea.

De asemenea, cu scopul de a-i inspira pe alții să facă evanghelizare prin călăuzirea Duhului Sfânt, organizația Christ for all Nations, misiunea evanghelistului Reinhard Bonnke pentru câștigarea sufletelor, în colaborare cu bisericile evanghelice din Timișoara, va găzdui “Conferința de foc” din Timișoara, România, în aceeasi perioada, 8-9 Septemembrie 2006, in sala Olimpia! Daca doriti sa participati, clic aici pentru inscriere.

In cadrul acestei conferinte, printr-o serie de seminarii, Reinhard Bonnke va împărtăși despre dinamica celor 45 de ani de lucrare care a dat posibilitatea la peste 40 de milioane de suflete sa-l cunoasca pe Cristos, din anul 2000 având campanii cu o participare, uneori, de peste 1,5 milioane de oameni la o singură întâlnire. Conferinta va beneficia si de participarea lui Siegfried Tomazsewski, directorul misiunii pentru Europa al Christ for all Nations.

Veți întalni acelasi cuvant ce clădește viziune, stabilește obiective, motivează pentru lucrare și inspiră la evanghelizare, cuvânt care a transformat nenumărate alte vieți și organizații din toată lumea.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al conferintei: http://www.cfan.ro/ 

13 COMENTARII

  1. As vrea sa stiu daca conferinta de la Timisoara a fost filmata si daca o pot viziona pe internet.Doresc foarte mult acest lucru si regret ca nu am putut ajunge la Timisoara. Va rog mult si va multumesc.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE

  2. Doresc sa stiu daca Conferinta de Foc de la TImisoara poate fi vizionata pe internet. Nu sunt in tara si imi doresc tare mult sa vad s-o vad si eu.
    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.