Premiera pe tara: FILM CRESTIN romanesc

30
17

Sambata, 12 noiembrie, la Constanta va avea loc premiera pe tara a documentarului crestin artistic ACCESUL INTERZIS. Productia are la baza povestea lui Romica Nedelcu, un lepros cu o viata plina de aventuri si neprevazut din Tichilesti, ultima leprozerie din S-E Europei. Apogeul filmului il reprezinta intoarcerea cu fata spre Dumnezeu a incurcatului Romica.

Scenariul si regia filmului sunt semnate de Catalin Dupu iar rolul tatalui este interpretat de actorul Valentin Voicila, cunoscut publicului din mai multe pelicule romanesti, dintre care amintim “Undeva in est”, regia N. Margineanu. Filmarile au avut loc la Tichilesti, Braila, Bucuresti, Techirghiol si Lacu Sarat.

?€?Pentru crestinatate este o premiera, deoarece productia este realizata de o organizatie crestina romaneasca. M-am ferit de clisee in acest film. De exemplu, dupa 15 minute apare cartonul cu Sfarsit. “Sunt la al doilea documentar si nu vreau sa ma opresc”, a declarat Catalin Dupu.

Evenimentul are loc la Cinema Dacia, incepand cu orele 18.00.

Premiera pe tara: FILM CRESTIN romanesc
Da o nota acestui articol

30 COMENTARII

 1. As fi interesata si eu sa vizionez cat mai multe filme crestine..am vazut the Bible Series toate, dar mai vreau imi plac foarte mult..am cautat pe net si nu prea gasesc..va rog sa-mi spuneti daca stiti titluri si apoi le caut eu..Multumec!

 2. domnul sa va b-teze , asa ar trebui sa accepta noi crestinii crucea, cum a acceptat Domnul Isus. este singurul crestinism acceptat de Dumnezeu

 3. va rog frumos,as dori sa pot viziona gratis filmul “Ioan 3:16” si “Accesul interzis”.cum se poate? multumesc mult! Domnul sa va binecuvinteze?

 4. puteti descarca gratuit filmul artistic “Ioan 3:16” ce a fost respins la festivalul de film crestin de la Bucuresti, respins de catre Catalin Dupu

 5. Ma intereseaza acest film in cazul in care el poate sa fie o unealta de evanghelizare….
  Daca este posibil doresc detalii despre film si impactul avut acolo unde a fost deja difuzat ,rezultate…
  Astept un raspuns si eventual o programare pentru Viseu de Sus, Maramures.
  pastor misionar Teodor Groza

 6. Filmul nu se poate pune pe site din doua motive.
  Primul ar fi ca necesita mult spatiu, iar in al doilea rand acesta productie a costat foarte mult.
  Cei interesati scrieti localitatile de unde sunteti
  pentru a putea face o programare in zona.

 7. vad ca sunt foarte multi care ar dori sa vada sau sa intre in posesia filmului inclusiv eu
  de aceea vas ruga sa-l puneti pe site daca se poate pt a fi descarcat si vizionat de fiecare pe propriul calculator
  va multumesc

 8. Cand ruleaza ac film in Bucuresti?
  Trebuie citita si cartea “Ultima Leprozerie – din amintirile unui medic” – Editura Universal Dalsi, scrisa de Dr Nicolae Romanescu care a fost 10 ani doctor in acest loc. Este cutremurator cum s-a trait acolo.

 9. am fost placut surprins sa aud despre acest film.eu sunt din CLUJ-Napoca si poate reusesc indata ce voi afla mai multe sa se poata difuza si la noi in oras acest film.astept informatii suplimentare

 10. pentru cei interesati de film, ii anuntam ca trebuie sa ne trimita chiar si pe aceasta pagina localitatea de unde se afla pentru a putea face o eventuala programare in zona.

 11. Si eu as dori sa il vad, dar avand in vedere ca sunt in Italia … putine sanse… poate mai tarziu il voi putea vedea in alt mod cu ajutorul lui Dumnezeu (doar daca este intr-adevar crestin). Multe filme par cretine si nu sunt…
  Poate sunt un Toma

 12. In 1989 in 15 Mai am fost la Tichilesti,la fratii din acea Leprozerie;aveam 21 de ani si doar doi ani de cand m-am intors l-a Domnul,a fost o zi deosebita.
  Am fost cu 9 tineri din Galati(eu am facut armata acolo)si in acea zi am fost la fratele Stefan(dansul era diacon acolo)si am servit masa impreuna…
  Nu pot uita niciodata acea zi, am avut multe de invatat,in mod deosebit viata de multumire si lauda la adresa lui Dumnezeu a acelor frati…m-a marcat foarte mult cand ei multumeau Domnului ca au un ochi ca sa citeasca Biblia ,s-au o ureche ca sa maiasculte Cuvantul lui Dumnezeu.
  Dumnezeu a lucrat si m-a chemat sa-Lslujesc pe El, acum sunt pastor si in predicile mele,cand vorbesc despre leprosi spun aceasta “ilustratie”…
  Multumesc Domnului ca s-a facut acest film…daca se poate doresc sa intru si eu in posesia lui…cred ca ma va ajuta in lucrarea ce o fac aici in Oltenia.
  Cu multa dragoste in Cristos, fratele Gigi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.