Pavel al Zilelor Noastre: „Plănuiam să-l omor; acum sunt pregătit să mor pentru Domnul Isus”

0
76
Crestin din Egipt

În Egipt, convertirea de la islam la creștinism este văzută ca pe o trădare a familiei și a moștenirii. În familiile musulmane, orice membru care își părăsește convingerile musulmane și educația primită se supune la o presiune extraordinară din partea familiei apropiate și extinse pentru a renunța la Hristos și a se întoarce la islam. Unii sunt închiși, alții sunt izolați, torturați sau chiar uciși.

Recent, echipa Organizației Open Doors din Egipt s-a întâlnit cu un credincios care le-a povestit despre modul în care Dumnezeu a folosit convertirea verișorului său pentru a îndepărta solzii de pe ochii săi (Fapte 9:18).

Mustafa spera că zvonul nu este adevărat.

Dacă era, știa că era obligat să protejeze onoarea familiei sale. Știa că trebuie să-l ucidă pe vărul său, alături de care crescuse în ținuturile deșertului din Egiptul de Sus. Erau ordinele familiei sale. De aceea a călătorit atât de departe de casă, în capitala Cairo.

Întrebări despre Domnul Isus

Zvonul era adevărat. Mustafa și-a găsit vărul într-o biserică, ascultând cu atenție mesajul. Liniștit, s-a așezat pe scaunul din spatele lui Mohamed și a așteptat ca serviciul să se încheie. Dar apoi a observat ceva ciudat… citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.